Майсторство във всеки кадър

Серията Xiaomi 12

07 June 2022

Преди около месец на нашия пазар пристигнаха новите флагман смартфони на Xiaomi. Трите модела – Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12X – впечатляват от пръв поглед с визия.

Стилни, изискани и прилягащи удобно в дланта, те са подходящи наистина за всеки. Предлагат се в нежно лилаво (Purple), синьо (Blue) и класическо сиво (Gray).

„Майсторство във всеки кадър“ е слоганът на серията и това е най-точното ѝ описание. Смартфоните ще ви помогнат да запечатвате снимки и видеа с кинематографско качество. Снимате ли веднъж с моделите от серията Xiaomi 12, няма да искате да ги оставите! Xiaomi 12 и Xiaomi 12 Pro притежават професионален набор от тройни камери, заснемащи кадри, които бихте постигнали и в студио.

Функцията Xiaomi ProFocus е способна да улови движещи се обекти и да фокусира на тях, като предотвратява замъгляване или разфокусиране на снимките. Любимите си моменти може да запишете във видеа с 8К резолюция. Ultra Night Video режимът пък използва собствените алгоритми на Xiaomi за запис на видео дори при изключително слаба светлина, благодарение на което може да постигнете перфектните кадри на всяко вечерно парти.

Изображенията изглеждат още по-впечатляващо на безупречния дисплей на серията телефони Xiaomi 12 – 120Hz AMOLED е устойчив на надраскване и поддържа Dolby Vision. Това е най-цветният дисплей на телефон Xiaomi до момента – с повече от 68 милиарда цвята, благодарение на които аутфитът ви ще бъде представен в най-добрата му светлина.

А докато се наслаждавате на любимите си песни по време на разходка през топлия сезон, ще сте напълно потопени в звука SOUND BY Harmon Kardon, захранван от Dolby Atmos.

Колкото и продължително да снимате, новите смартфони на Xiaomi няма да ви предадат. Xiaomi 12 Pro разполага със смарт 120W Xiaomi HyperCharge, което зарежда батерията напълно само за 18 минути с помощта на режим Boost. Xiaomi 12 и Xiaomi 12X разполагат с 4500mAh батерии и поддържат 67W кабелно турбо зареждане.

Безупречната производителност на серията Xiaomi 12 е осигурена от най-модерната мобилна платформа на Qualcomm, като моделите Xiaomi 12 Pro и Xiaomi 12 разполагат с водещия процесор Snapdragon 8 Gen 1. Той повишава не само възможностите за графично изобразяване, а и енергийната ефективност.

Смартфоните от серията Xiaomi 12 са налични в партньорската мрежа на Xiaomi, във физическия магазин на бранда в Paradise Center, ниво 0, както и онлайн на mi-bulgaria.com.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР