24 години брак! Синди Крауфорд и Ранди Гербер все така влюбени!

eva.bg 30 May 2022

Снимка: Instagram

Синди Крауфорд и Ранди Гербер празнуват 24-та годишнина от сватбата си. Те са една от малкото известни двойки, които устояха проверката на времето.

Около тях нямаше скандали за изневери и слухове за евентуални раздели, имаше само усещане за истинска и дълбока любов. И как иначе биха останали заедно.

Още една година заедно. Не бих могла да си избера по-добър партньор за всичко, през което минаваме. Благодаря ти за силата, лоялността и забавлението. Честита 24-та годишнина“ - това написа Синди Крауфорд в Инстаграм, споделяйки снимка от сватбата им преди близо две десетилетия и половина.

Двамата освен че са заедно от толкова много време, се радват и на две прекрасни деца – Кая Гербер, която има успешна кариера на модел като майка си, както и синът им Пресли Гербер, който също се опита да се наложи като модел, а сега гради бизнес кариера.

Двадесет години по-късно, две невероятни деца и това красиво момиче, чиито ръце винаги са ме държали здраво... Благодаря ти за живота ни заедно“, коментира преди време Ранди Гербер по повод съвместния им брачен живот. Сигурни сме, че и сега стои зад думите си, а тези двамата определено доказват, че любовта я има.

Вижте снимки от семейния им албум в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР