Синди Крауфорд: Недостатъците и комплексите са това, което ни прави хора

eva.bg 04 February 2021

Снимка: Red Magazine

На 54 години Синди Крауфорд продължава да изглежда прекрасно и едва ли има някой, който да оспори безсрочния й статут на супермодел. Доказва го и сега, красейки корицата на Red Magazine и с фотосесия, чийто акцент е неостаряващият сексапил на Синди.

И тя обаче, подобно на всички нас, се бори и се е борила с комплекси, несигурност, завист, злостни коментари, стремеж да оправдае нечии очаквания и т.н.

Не, Крауфорд не е от щастливките, които твърдят, че ядат каквото си искат и въпреки това изглеждат перфектно. „Винаги съм се дразнила, че аз трябва да внимавам какво ям, докато Кейт Мос, например, си хапваше хамбургери и пържени картофи, пушеше цигари...“, коментира в интервюто за Red Magazine тя. Признава, че макар да не харесва думата диета и до днес й се налага да се храни правилно, внимавайки за калориите и продуктите.

„Когато сме млади, имаме красотата и силата на младостта, но въпреки това сме твърде критични към себе си. Имаме да извървим дълъг път по отношение на вътрешния баланс. С течение на годините проумяваме кои сме, уж израстваме, но тогава пък си казваме „ех, преди как изглеждах...“ Може би в това и смисълът – недостатъците, несигурността и комплексите ни са това, което ни прави хора“, казва още топмоделът.

„Старостта е факт и в общи линии нито аз, нито който й да е друг има голям избор в това отношение. Не искам обаче хората в социалните мрежи да ми натякват колко съм остаряла. Аз си го знам. Именно този аспект от обществото ни, в който много искаме и държим да критикуваме, ме натъжава страшно много“, заяви преди време Крауфорд.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР