Каква е тайната на Синди Крауфорд

eva.bg 13 June 2020

Синди Крауфорд е вече на 54 години и ако човек не е наясно с реалната й възраст, по нищо не би предположил, че наистина е на толкова.

В интервю бившият топмодел разкрива каква е тайната й. Голяма част от младежкия си вид тя дължи на стриктни грижи за кожата, които полага много отдавна.

„Когато една 35-годишна жена започне да се грижи за кожата си, на пръв поглед няма да се случат чудеса – няма да изглежда като 20-годишна. Но когато стане на моите години, резултатът от грижите ще бъде наистина видим. Тайната е, че няма тайна. Правете всички онези неща, за които вече сте чували. Не пушете, наспивайте се, пийте много вода, открийте какво ви прави щастливи“, каза Крауфорд.

„Без значение какво правя, никога няма да изглеждам като 20 или 30-годишна. Затова просто искам да изглеждам страхотно за 50-годишна. Правя упражнения, храня се здравословно, полагам огромни грижи за кожата си. Но има страхотен натиск върху жените да правят това, което всъщност е невъзможно – да не остаряват. А според мен най-разумният начин да остарееш е като го приемеш. Старостта е факт и нито аз, нито който й да е друг има голям избор в това отношение, нали“, споделя още Синди Крауфорд.

А ако искате да започнете деня си като топмодела - с любимото й зелено смути - може да видите тук подробната рецепта и как го приготвя самата Синди.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР