Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик отпразнуваха сребърна сватба

Сара признава, че още щом се е запознала с Матю, е разбрала, че той е сродната й душа.

eva.bg 21 May 2022

Снимка: getty images/guliver

Да, те са сред холивудските двойки с най-дълга връзка.

На 19 май Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик отбелязаха 25-ата годишнина от сватбата си.

Звездата от „Сексът и градът“ и „Просто ей така“ публикува в Инстаграм черно-бяла фотография със съпруга си и покана за парти от 1997 г. Тя поздрави Матю, допълвайки, че броенето продължава.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Запознават се през 1991 г. Преди това Сара има драматична връзка с Робърт Дауни Джуниър.

Двамата се обичат много, но заради проблемите му с дрогата и алкохола тя в крайна сметка решава да сложи край.

След това излиза за кратко с Джон Ф. Кенеди младши. Преди да срещне бъдещата си съпруга, Матю Бродерик има връзки с Хелън Хънт и Дженифър Грей.

През 1996 г., когато са вече заедно, Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик участват еднократно в бродуейския комедиен мюзикъл How to Succeed in Business Without Really Trying, заради неочаквани промени в актьорския състав. Тя признава, че е била доста нервна да се изправи срещу него на сцената и че едва се сдържали да не избухнат в смях.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Женят се през 1997 г., като поканата, която изпращат на приятелите си, е за парти. Никой не очаква, че всъщност ще присъства на сватба. Сара Джесика Паркър, точно както би направила може би и Кари Брадшоу в някакъв момент, е облечена не с бяла, а с черна рокля.

През 2002 г. се ражда синът им Джеймс. Семейството има и две момичета близначки, износени от сурогатна майка, родени през 2009 г.

„Вие и партньорът ви ще се промените. И ще сте големи късметлии, ако продължите да се харесвате един друг. Така става с връзките. Аз обаче все още го харесвам много. Сигурна съм, че го дразня, той също ме дразни, но аз буквално научавам по нещо ново за него всеки ден“,  казва тя.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Page Six (@pagesix)

Сара признава, че невинаги брачният й живот е бил безоблачен. През всичките тези години е имало и трудни периоди, но двамата с Матю са съумели да преминат през всичко и да излязат по-силни и подкрепящи се от преди. Може би, защото от самото начало са и приятели.

„Не спирайте да разговаряте с партньора си. Тя е най-добрият ми приятел. Изобщо не знам тайната, но съм много благодарен и я обичам. Невероятно е. Не мога да повярвам, че е минало толкова време“, казва той.

Бродерик е споделял и друго, когато го питат за тайната на дългия им брак. Актьорът признава, че съпругата му наистина знае как да го накара да се смее и че това е дори задължително за една успешна връзка. Както и способността и на двамата да я пазят далеч от таблоидите.

Друг бонус е фактът, че заради работата си пътуват много и могат да започнат да си липсват, а като се видят, имат много за какво да си разказват.

В свое интервю Сара веднъж споделя, че винаги когато Матю е посещавал снимачната площадка на сериала „Сексът и градът“, тя се е изнервяла много.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

От февруари тази година двамата са отново заедно и на сцената – партнират си в пиесата Plaza Suite. Това е завръщането на Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик на Броудей след 1996 г.

„Припомних си колко забавна и умна е Сара и каква страхотна актриса е. Тя просто е много добра в това, което прави.“

Сара признава, че още щом се е запознала с Матю, е разбрала, че той е сродната й душа. А той казва, че когато я е видял за първи път да върви по улицата, си е казал, че тя е Единствената.

Вижте ги в галерията ни.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 80s 90s 00s (@scenic90s)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР