Том и Кейт!

Кейт Мидълтън и принц Уилям на премиерата на новия филм на Том Круз „Top Gun: Maverick“

eva.bg 20 May 2022

Снимка: getty images/guliver

Херцозите на Кеймбридж обичат холивудските кинопремиери. За последно ги видяхме да блестят в цялата си кралска прелест на премиерата на последния филм за Джеймс Бонд, а сега бяха специални гости и за лондонската прожекция на новия филм на Том Круз - „Top Gun: Maverick“.

Кейт Мидълтън заложи на малко по-смел за стила й дизайн, обличайки черна рокля по тялото, която извади на показ голите й рамене.

Роклята бе на Roland Mouret и определено всички обърнаха внимание на добре оформените бицепси на херцогинята, която със сигурност отделя време във фитнеса, за да поддържа перфектна форма.

Това, което впечатли особено много и фотографите, и присъстващите гости на премиерата, а и нас, бе фриволността на Том Круз по отношение на Кейт. Явно за холивудската звезда етикетът, забраняваш прегръдки, хващане за ръце и всякакво докосване до кралските особи, освен ръкостискане и то ако те го пожелаят, не беше меродавно.

В присъствието на Уилям, който на публични места никога не държи Кейт за ръка и двамата старателно избягват показване на интимност, Том Круз подаде ръка на Кейт и помогна в придвижването й по червения килим.

Със сигурност постъпката му бе израз на перфектни кавалерски обноски, но съдейки по странните физиономии на Уилям и липсата на усмивка върху лицето на Кейт, може би двамата херцози са останали изненадани.

И Кейт, и Уилям обаче се забавляваха на премиерата, а Том Круз бе повече от доволен, че има честта двамата да уважат с присъствието си филма му.

Те поговориха и с останалите актьори и продуценти от лентата, позираха пред специално поставения самолет и след това се насладиха на прожекцията.

Вижте снимки от събитието в галерията ни, има доста забавни моменти.

1 КОМЕНТАР
1
Yura
20 May 2022, 16:13

Не ми харесва, Кейт Мидълтън!
Има къси ръце...Мъжка непривлекателна женска фигура!

ТВОЯТ КОМЕНТАР