Марго Роби като Барби! Първи кадър от филма

27 April 2022

Снимка: twitter

Марго Роби определено бе правилният избор за ролята на Барби в едноименния пълнометражния игрален филм, вдъхновен от най-популярната кукла в света.

Премиерата на лентата ще през юли месец следващата година. И ако вече сте го сложили в списъка на „никога няма да го гледам“, може би ще размислите след тази информация.

А именно – режисьор на лентата е Грета Геруиг, която стои зад филмите "Малки жени", „Lady Bird“. Тя е съавтор и на сценария, зад който стои още Ноа Баумбах („Marriage Story“). Със сигурност ще провокираме любопитството ви и с факта, че в ролята на Кен ще влезе Райън Гослинг, а сред останалите звезди са Уил Фаръл и Америка Ферера.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barbie (@barbie)

„Хората чуват „Барби“ и веднага си казват: „О, знам за какво ще е филмът“. След това обаче чуват, че Грега Гериуг ще е режисьор и сценарист и си казват: „О, може би пък не съм толкова сигурен“, казва Марго Роби.

Иска ни се да бъде изненадани и искрено се надяваме да е така.

“Игрите с куклите Барби учат момиченцата на увереност, любопитство и умение за общуване по пътя на личното им себепознаване – коментира актрисата. – За 60-годишната история на своето съществуване, Барби е помогнала на децата да си представят себе си в най-различни роли – от принцеса до президент. Аз наистина се гордея, че ще бъда продуцент на този проект и ще изиграя главната роля във филм, който със сигурност ще окаже позитивно влияние на децата и родителите им по целия свят", казва още Марго Роби.

Ще припомним, че преди броени дни дори кралица Елизабет II бе увековечена за поколенията като кукла Барби.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Barbie (@barbie)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР