Едно ревю с кауза

eva.bg 18 April 2022

За първи път се състоя благотворително събитие „Ревю с кауза“, което бе организирано от фондация „Мечта за дете“ с председател Ивелина Рускова. Известни български дизайнери подадоха ръка на националната кампания „Роди дете в България“ с благотворително ревю, в което представиха по един официален тоалет, а присъстващите имаха възможността да закупят техните произведения.

Сред дизайнерите и модните къщи, които взеха участие в хуманното събитие са носителите на „Златна игла“ - Албена Александрова, София Борисова, Жана Жекова, Аксел Харди, Радостина Илиева, Радослава Лазарова, Теодора Спасова, Йорданка Чернаева, Антон Узунов, както и други като Мила Захариева, Есил Дюран, Милена Петрова, Киара Фешън, Alfa Bridal, Пламена Вияреал и Лилиан Едуардс.

С тоалетите дефилираха обществени личности, вдъхновяващи с примера си да съчетават майчинство с кариера - една не само възможна, но и изключително хармонична мисия. Това бяха Вероника Стефанова, Цвети Радойчева, Кремена Илиева, Таня Скринска, Йордана Димитрова, Елисавета Стоянова – Гарева, Мария Андонова, Ирина Папазова, Ива Екимова, Мила Захариева, Роксана Кирилова, Росица Велкова, Албена Коралиева, Виолета Мачева, Атанаска Ангелова и София Паскалева. Освен аутфитите, които бяха представени по време на събитието, гостите имаха възможността да се насладят и да закупят и други предложения на участниците и техните модни брандове.

Всеки дарител получи свидетелство за подкрепа, а дизайнерите и благодетелите имаха специална изненада от Goto Jewellery and Diamonds – прекрасно бижу, изработено специално за „Ревю с кауза“, като жест и израз на признателност за подкрепата. След ревюто се състоя томбола с билетчета, които бяха закупени по време на събитието, а късметлиите получиха прекрасни комплименти от партньорите на фондация „Мечта за дете“.

Всички приходи от ревюто и томболата, на стойност 19 400 лв., бяха дарени на национална кампания „Роди дете в България“, чиято цел е да информира и мотивира младите хора в България да не отлагат решението да станат родители, тъй като късните опити за забременяване крият много рискове и често се оказват причина за репродуктивни проблеми.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР