Показват и у нас президентския сериал със Зеленски

От 18 април по NOVA

07 April 2022

Нова Броудкастинг Груп придоби правата за телевизионно излъчване на сериала и филма „Слуга на народа“, за който се смята, че стои в основата на успеха на Володимир Зеленски на президентските избори в Украйна през 2019 г. От 18 април комедийната поредица, превърналa се в истинска сензация, ще може да бъде проследена от българската аудитория всяка делнична вечер в 23:30 ч. по NOVA.

Какво се случва, когато обикновен и принципен човек е избран за президент? Сериалът „Слуга на народа“ дава отговор на този въпрос и поставя началото на истинската политическа кариера на създателя му Володимир Зеленски. В политическата сатира той се превъплъщава в скромния и свит учител по история Василий Голобородко, който се бунтува срещу мизерията в страната си.

Гневът му привлича голям брой последователи, които започват да събират пари, за да организират президентската му кампания. За всеобща изненада Василий печели изборите, а поредицата проследява новия му живот като президент.

Василий не желае да се променя – иска да остане същият – да живее в собствения си апартамент, заедно с родителите си; да взема пари назаем от приятели в края на месеца и да ходи на работа с колело. Как ще се справи с огромните очаквания не само на нацията, но и на семейството и приятелите си Голобородко? Ще успеят ли тъмните сили на властта да променят този честен и скромен човек или Василий ще оцелее в битката срещу институционалната корупция?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР