За по-красиви сутрини

Няколко са стъпките във вечерния ритуал, които е добре да се превърнат в редовна практика, ако искате кожата да изглежда млада и сияйна

25 March 2022

Казват, че утрото е по-мъдро от вечерта и че денем всичко изглежда кристално ясно. Това, разбира се, са добри новини, стига кожата ти да не понася тежките последствия от ежедневния стрес, недоспиването, мръсния въздух или вредните лъчи на така чаканото слънце. Тогава утрото се превръща в момент на неприятна равносметка. Че кожата ти изглежда вяла, отпусната и че тънките линии около очите и устните са станали някак по-отчетливи само за една нощ!

Да предприемеш мигновена промяна, като например да избягаш от големия град или да минеш фрийланс или на половин работен ден, би било трудно постижимо. Но има нещо, което можеш да направиш за своята кожа вечер, така че сутрините ти да сa далеч по-красиви. Правилната вечерна грижа е ключът съм озарената и здрава кожа на сутринта.

Няколко са стъпките във вечерния ритуал, които е добре да превърнеш в редовна практика, ако искаш кожата ти да изглежда млада и сияйна. Доброто почистване на лицето преди лягане и ексфолиирането веднъж на седмица, както и нанасянето на овлажняващ крем са важен щит срещу появата на фини бръчки и отпусната кожа.

Има обаче и още нещо, което бързо връща младежката свежест на кожата. Нежното нанасяне върху лицето на малко количество от Pure Skin нощен флуид на biotrade може да направи чудеса за твоя външен вид. За разлика от вечерните кремове, чиято формула в повечето случаи е съобразена с определен тип кожа, флуидът на Pure Skin е разработен така, че да се съчетава перфектно с всякакъв тип кожа. Тоест, независимо от проблема, който те гледа от отсрещната страна на огледалото - неравномерен тен, фини линии и бръчки, посърнала и дехидратирана кожа или първи признаци на стареене, Pure Skin флуид е плътно зад теб.

Революционната формула на флуида за нощно ползване на biotrade ти носи усещане за свежест и мекота още при първи допир с него. При постоянство и редовно нанасяне с леки масажни движения преди лягане, ще забележиш как тенът ти постепенно се изглажда, кожата ти се уплътнява и връща блясъка си, а фините бръчки избледняват.

Безотказният подмладяващ ефект на Pure Skin флуид се дължи на мощното му хидратиращо действие, както и на това, че стимулира синтеза на колаген. Именно колагенът е отговорен за младостта на твоята кожа. Той я прави еластична и плътна и е враг номер едно на фините бръчки. Pure Skin флуид всъщност комбинира шест съставки, които взаимодействат така, че да са в стопроцентова услуга на твоята кожа.

Със сигурност знаеш за ползите от хиалуроновата киселина. Тя присъства в точното количество в Pure Skin флуид и заключва влагата в кожата до 72 часа. Бонусът в случая е, че хиалуроновата киселина е обогатена със съставката Aquaxyl, която влиза в ролята на бустер и удвоява нейното действие.

Скваланът може да ти звучи крайно непознато, но за кожата ти той е стар познайник. Това рафинирано овлажняващо масло е също част от нежната формула на Pure Skin нощен флуид, а структурата на молекулата му е подобна на липидите в човешката кожа. И Скваланът има способността да запазва влагата в дермата и да връща мекотата на кожата (което тук, разбира се, е търсен ефект).

Ниацинамидът е известен с противовъзпалителното и антиоксидантното си действие. Той обаче има и способността да подобрява структурата на кожата. Затова и съдържанието на ниацинамид във флуида Pure Skin изглажда фините линии и бръчки, изсветлява и озарява кожата.

За изглаждането на досадните бръчки се грижи и олигопептид 24. Тази съставка има доказан ефект в процесите на възстановяване на кожата като стимулира образуването на колаген и генерирането на нови кожни клетки.

Витамин Е, който също се съдържа в Pure Skin нощен флуид, е сред мощните антиоксиданти -той предпазва кожата от лошото влияние на околната среда и предотвратява разрушаването на колагена.

Шестият елемент в нежната формула на флуида Pure Skin са фосфолипидите. Те трасират пътят на останалите пет съставки, така че последните лесно да проникнат в кожата и да й придадат желаните гладкост и мекота.

Pure Skin озаряващ нощен флуид се комбинира чудесно със серум, но при по-суха кожа може да се използва и в съчетание с нощен хидратиращ крем. Подходящ е и за дневна грижа, но задължително в комбинация с фотозащитен фактор. Силата на Pure Skin флуидът е в това, че се абсорбира бързо и лесно, което ти гарантира сияйна и глада кожа ден и нощ, при това без риск от излишно омазняване.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР