V'ZAR'O – един различен поглед към градската дамска мода

01 March 2022

Деликатна, но и наперена, когато е необходимо, сурова към безвкусицата и пряма с начина си на себеизразяване чрез своя външен вид – така изглежда съвременната градска дама. За нея обаче по софийските улици сякаш няма достатъчно от онези малки скромни, но и с много смели и дръзки, различни дрехи бутици.

Кога се случи така, че свикнахме да се обличаме като останалите и стриктно да се вписваме в мейнстрийм кройките на съвременната мода? „Не, благодаря!“, ще каже градската дама от описанието в първите редове. И, да, за щастие, все пак се намират и брандове, които ще задоволят нейните модни предпочитания. Запознайте се с един такъв не откъде да е, а от родната ни българска земя. Те се казват V'ZAR'O и са екип от смели дизайнери, които могат, искат и очевидно ще импровизират в името на стилна, различна и открояваща се градска дамска мода.

Кои са V'ZAR'O и какво предлагат?

V'ZAR'O е иновативен български бранд за дамска мода. Стилът е градски, непретенциозен, едновременно семпъл и екстравагантен. Дрехите на V'ZAR'O са по-скоро шити с идея, а тя е много простичка – да се обхване онова огромно разнообразие от женски вкусове, когато става въпрос за перфектната визия. Разбира се, във всяка колекция на марката ще откриете както класически офис предложения, така и уникални парти концепции. Сериозен е акцентът за комфорт и удобство. Тук обаче съвсем не говорим само за небрежното облекло за лежерното ни ежедневие. В колекцията на V'ZAR'O ще намерите прекрасни кройки и модели, подходящи за коктейл, официален повод и гореща романтична среща. Забързаното ежедневие на градската дама е богато на събития и места. И очевидно мисията на V'ZAR'O е да я облече подобаващо за всяко едно от тях. В онлайн магазина на марката ще откриете страхотни вечерни и офис рокли, елегантни ризи и туники, блузи с къс и дълъг ръкав буквално за всеки повод, а най-любопитната им секция, определено, е тази с ръчно изработените аксесоари. На практика, в нея V'ZAR'O предлага перфектното украшение за всяка визия и създадена дреха от настояща или отминала колекция на марката.

Поглед отблизо върху V'ZAR'O предложенията на светско събитие

И докато ви представяме страхотните красоти на V'ZAR'O, съвсем непринудено ви каним и на едно страхотно светско събитие. По случай Деня на жената ще се проведе страхотният March 5th Pop-Up Bazaar в град София, който събира български творци в почти всяка сфера, стига да са свързани по един или друг начин с богатата дамска душевност. На събитието български марки ще представят своите идеи за перфектния подарък за жената. Сред тях ще срещнете и последните попълнения на модния бранд V'ZAR'O. Ако ви е интересно да се запознаете с неговите кройки, дизайни и пъстри материи и обичате базарите, не се колебайте да станете част от March 5th Pop-Up Bazaar. На него освен да плакнете очи сред разноликата красота на отделните творци и артисти, ще можете да присъствате и на специални лекции, посветени на съвременните жени в бизнеса и пътя на техния успех!

Събитието се провежда под мотото „WOMEN WHO SUPPORT WOMEN!“ и V'ZAR'O, определено, заслужава почетно място в него. Все пак, брандът се създава като резултат от едно женско партньорство в името на женското начало в градската среда и бизнеса. Станете част от прекрасна стрийт фешън празнична приказка и се присъедините към March 5th Pop-Up Bazaar три дена преди Международния ден на жената от 11:00 Ч. до 19:00 ч. във Vivacom Art Hall на улица Оборище 5 в столицата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР