Диаманти за любов

10 February 2022

Снимка: Tеilor

Златните и платинени бижута с диаманти на Tеilor добавят онзи блясък в живота, за който всички мечтаем.

Аристократите на духа не се нуждаят от специален повод, за да носят скъпи украшения, но, разбира се, има житейски ситуации, при които без тях просто не може. Това са моментите, когато бижуто се превръща в част от най-съкровената ни лична история.

Годежните пръстени по традиция са украсени с диамант, а при колекцията Perpetual Love на Tеilor диамантите са сертифицирани от прочутия институт De Beers, лидер в отрасъла с над 130-годишен опит. Всеки De Beers диамант притежава международен сертификат, гарантиращ за качествата му. Четирите най-важни характеристики на камъните са т.нар. 4C: Carat, Color, Clarity, Cut (карат, цвят, чистота, шлифовка).

Колекцията годежни пръстени и брачни халки на Tеilor от злато и платина предлага съвременен дизайн и различни карати и шлифовки, сред които може да избирате бижуто за един от най-радостните дни в живота.

Обици, колиета, гривни – всички украшения в магазините и сайтовете на Tеilor са придружени от гаранционен сертификат, който дава увереност, че година след година ще можем да се наслаждаваме на любимите си бижута.

Tеilor са мрежа от бижутерски магазини с присъствие в Централна и Източна Европа. Политиката на марката е насочена към сближаването на света на скъпоценните камъни с критериите за екологична устойчивост и грижа.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР