Рачков се завръща в „Като две капки вода“

eva.bg 27 January 2022

Специално за юбилейното десето издание на шоуто за имитации „Като две капки вода“ в ролята на водещ се завръща Димитър Ковачев. Той ще си партнира с Герасим Георгиев – Геро.

„Това е форматно предаване и не можем да го променяме, но винаги можем да изненадаме публиката. Много мислехме какво да направим и решихме Рачков да се върне в шоуто. Той е емблема на „Като две капки вода“. „Забраненото шоу на Рачков“ ще оставим за септември, тъй като просто е невъзможно Рачков да води две предавания“, сподели продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян в „Здравей, България“ тази сутрин.

Той разкри и първите двама участници, които ще влязат в десетия сезон на „Като две капки вода“. В надпреварата за най-доби имитации ще се включат актьорите Руслан Мъйнов и Моню Монев. Руслан Мъйнов е любим български актьор и певец, познат на зрителите от театралната и музикална сцена, както и от телевизионния екран. Моню Монев, познат на зрителите като доц. Мазов от хитовия медицински сериал „Откраднат живот“, също ще изпита певческите и актьорските си умения на сцената на най-гледаното шоу.

„Само тези двама участници ще ви издам засега, съвсем скоро ще станат ясни и останалите. Този сезон решихме да заложим на силното актьорско присъствие, както беше в първите сезони. Очакваме от актьорите невероятни превъплъщения и много добри имитации“ – коментира още Магърдич Халваджиян.

Артистичните изпълнения на всички участници ще бъдат оценявани от любимото трио на зрителите – Хилда Казасян, Юлиан Вергов и Димитър Ковачев – Фънки. В юбилейния сезон във всяко предаване към тях ще се присъединява и четвърта гост-звезда.

„Като две капки вода“ стартира на 13 март 2013 година по NOVA.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР