Дамата с кученцето

eva.bg 21 January 2022

Снимка: getty images/guliver

Не знаем дали екипът на Кейт предварително е съгласувал цвета на тоалета й с организаторите на посещението им в болницата в Lancashire вчера, но сме по-склонни да отдадем всичко на случайността.

На всички направи впечатление, че кученцето кокапу на име Алфи е в абсолютно същия кафяв цвят, като палтото на Massimo Dutti, с което бе облечена херцогинята.

Самата Кейт не устоя на изкушението да се порадва на Алфи, който се използва с терапевтична цел в болницата. И съдейки по снимките от събитието, явно широката усмивка на херцогинята и половинката й принц Уилям има нещо общо с коментари относно еднаквата цветова палитра.

По време на посещението двамата се срещнаха с лекари и пациенти, дискутираха наболели проблеми, а освен кучето, Кейт прегърна и бебето на едно младо семейство, дошло за консултация в болницата.

Снимки от посещението може да разгледате в галерията ни, където обръщаме специално внимание и на стайлинга й. Кейт Мидълтън бе комбинирала палтото на Massimo Dutti с поло и пола на Iris & Ink.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР