Роби Уилямс продаде обитаваната си от духове къща

eva.bg 14 January 2022

Снимка: Knight & Frank

Роби Уилямс най-накрая успя да се отърве от имението си в Уилтшир, за което всички знаем, че е обитавано от духове. Знаем го, защото самият певец нееднократно ни е обяснявал за това.

47-годишният Роби купува имението със седем спални през 2009 година за £8.1 милиона. Оттогава досега го е пускал на пазара три пъти, но все не успява да намери купувач. Последният път, когато се опита да се раздели с него, бе през септември миналата година. И пак не успя да намери купувач, докато не свали цената с £1.35 до £6.75, въпреки че в момента цените на имотите във Великобритания са се увеличили с 65 процента.

Що се отнася до духовете, през 2020 година Роби разказа: „Има една стая в имението, от която ме побиват тръпки. Дъщеря ни Теди спеше там, но много бързо се премести. Каза ми, че стаята я плаши и не харесва къщата.

Според мен, ако в дадена къща се е случила някаква трагедия или има огромна скръб и тъга, те някак си се просмукват в стените и остава като усещане за много дълго време.“

Едва ли обаче духовете са причина за желанието му да се отърве от имота. Както преди време заяви Роби Уилямс, покупката на това жилище била твърде импулсивно решение, защото навремето му се видяло идеално място за отглеждане на децата. Е, не се оказало такова, а наблизо има и магистрала. Той и семейството му не са отсядали тук от години. Вместо това прекарват по-голяма част от времето си в имението им на брега на Женевското езеро.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР