Честити 40, Кейт!

4 безценни неща, които научихме от херцогинята на Кеймбридж

eva.bg 09 January 2022

Снимка: getty images/guiliver

Днес Кейт Мидълтън навършва юбилейните 40 години и сме сигурни, че празненството ще е специално и непременно в тесен семеен кръг.

Съпругата на принц Уилям отдавна се е доказала като модна икона, любимка на поданиците, безупречна в етикета и страхотна майка. Катрин, херцогинята на Кеймбридж, приема сериозно ролята си на представител на кралското семейство и това си личи.

Родителите ми ме научиха на доброта, уважение и честност и сега осъзнавам колко централни ценности са били те за мен през целия ми живот.
Близки до нея казват, че Кейт всъщност е притеснителен човек, интроверт по природа. Трудно ни е да го повярваме, имайки предвид публичните й изяви.

Тайната е, че Кейт инвестира много време за подготовка на тези изяви и на речите си.

Изискана и елегантна, Кейт Мидълтън винаги блести, знае какво да каже и как да очарова с усмивка.

Представяме ви четири безценни неща, които научихме от херцогинята на Кеймбридж през годините, визирайки поведението й, стила, отношенията с околните.

Знай кой си и се дръж за нещата, които са важни за теб.

Вие сте единственият човек, който наистина знае какви са вашите граници, така че отделете време, за да определите такива, когато става въпрос за различни сфери от живота ви.

Да стана майка, беше прекрасно. Въпреки това понякога е огромно предизвикателство. Дори за мен, която имам подкрепа вкъщи, каквато повечето майки нямат.
Един от приоритетите на Кейт е семейството и всички знаем колко е трудно да угодиш на членовете на семейството, особено по време на празниците. Тя е нарушила традицията да присъства на всички ангажименти на кралското семейство по Коледа, за да има възможност да прекарва време с децата и съпруга си. Можем да кажем, че тя постави началото на празниците в най-тесен семеен кръг.

Дръжте се за нещата, които са важни за вас, и не се колебайте дори когато сте под напрежение. Това е нещо, в което всички можем да се припознаем, нали? Опитвайки се да жонглираме с безброй отговорности и ангажименти, понякога просто трябва да кажем „не“.

Винаги излъчвай увереност и изглеждай безупречно.

Погледнете всяка снимка на Кейт, която някога е била правена от фотограф, и ще видите, че тя винаги се държи уверено. Брадичката й е повдигната и изражението на лицето й сякаш казва „Разбрах това, знам това, наясно съм“. Когато е сред хора, те просто се усмихват в отговор на нейната усмивка. Това е урок, от който всички можем да вземем по нещо.

Вървете уверено, подарете великолепната си усмивка на света и се насладете на заобикалящата ви среда. И независимо от времето и мястото (виждали сме Кейт не само в Бъкингам и на червения килим, а и да играе голф и футбол, да тича, да е при скаутите, да посещава Уимбълдън), винаги изглеждайте добре. Дори ако всичко, което носите в момента, е овърсайз пуловер, обикновени дънки и ниски ботуши, можете да го постигнете. Придайте свеж вид на лицето си, погрижете се за прическата си, без да е задължително нещо претенциозно. Нямаме нужда от кралска титла, за да изглеждаме добре и без специален повод.

Ти не си твоята връзка.

Въпреки че може да е лесно за херцогинята на Кеймбридж да се скрие зад своя кралски съпруг, тя блести със своя светлина.

Няма друг като Уилям, наистина е мил. Можете да разберете само като го погледнете.
Кейт иска да процъфтява в собствената си кариера, следвайки амбициите и принципите си. Тя е независима и обичана заради човека, който е, а не заради човека, за когото се е омъжила. Една жена трябва да обича връзката си, но не трябва да изчезва в нея. Кейт често се появява сама, без Уилям до нея.

Уилям даде титлата на Кейт Мидълтън, но заслугата за личността и яркото присъствие, които тя сама успя да изгради, не принадлежи на него. Резултат е от сериозен труд, подготовка, желание, чувство за отговорност и постоянство.

Отделяй време за премахване на стреса.

Знаем за множеството инициативи, посветени на психичното здраве, които Кейт Мидълтън популяризира и подкрепя. И това не е никак случайно, защото именно проблемите с психичното здраве са истинската пандемия. Разбира се, не всички можем да си позволим бягство до частен остров или до френското крайбрежие, както правят Кейт и принц Уилям от време на време, но бихме могли да правим и други неща, за да редуцираме стреса.

Разходки, йога, медитация, среща с приятел или всичко друго, което ви хрумне и ви доставя радост. Кейт обича да спортува активно и така се зарежда с енергия, освобождавайки се от напрежението. Открийте какво работи за вас и се уверете, че му отделяте време редовно.

На 9 януари херцогинята на Кеймбридж навършва 40. Честит рожден ден, Кейт! Разходете се в галерията ни, където сме събрали част от емблематичните й визии.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР