Гал Сасон: 2022 е година на Тигъра, подгонил плячката си

Предстои година, в която можем да приключим сделки, да решим стари проблеми, да изцелим минали рани, да започнем начисто

Лилия Илиева 05 January 2022

Снимка: ИК Кибеа

Нито хубава, нито лоша според астролога и кабалист Гал Сасон, 2022 ще е година на сърцето, любовта и саможертвата, година на Свободната воля. Щом всеки от нас осъзнае от какво, свързано с егото му, е готов да се освободи, ще може да се приближи до пълния си потенциал и да отвори сърцето си за любов. Може да се наложи да жертваме пари, време, вяра или нещо, което ценим, а в действителност вече не ни е нужно. Все пак през 2022 г. ще бъде подкрепена връзката със скритите ни таланти и възможността да подобрим финансовото състояние и самочувствието си.

Трите двойки в 2022 г. са ясен знак за възможностите за любов и връзки. Годината ще позволи да подобрим сегашните и да привлечем нови връзки в личния и професионалния си живот.

Работещо ще е да сме смели във взаимоотношенията си, да рискуваме.

Препоръчително е да сме внимателни по отношение на нервната си система, белите дробове, думите и мислите си. Има позиции, стимулиращи тревожността, паническите атаки, кошмарите и жестокостта към себе си.

Шанс за разрешаване на вътрешни и външни противоречия, битки и конфликти ще има около слънчевите затъмнения. Тогава ще има подкрепа за желаещите да свалят оръжията и да сключат мир.

За постигане на целите ни следващата година ще изисква от нас търпение. Предизвикателството е през 2022 г. да не се поддаваме на стари навици и модели, свързани със страха от интимност, смъртта, окултното, чувството за собственост, ревността, завистта и манипулативността.

Позициите на планетите предоставят възможност за освобождаване от моделите, които пречат на нашето израстване. Мнозина ще изпитат желание да зарежат проекти и връзки, преди да видят плодовете им. Възможно е да се засили силно деструктивното поведение. През 2022 г. терористичните прояви може да зачестят.

2022 г. е време да изследваме свой нов талант или умение, да развием, споделим и осребрим своите дарби и таланти. Уран в Телец би ни помогнал да събудим твореца в себе си. Може би имаме неоткрити таланти и дарби или пък умения за правене на пари. Понякога Уран обърква начина, по който обичайно изкарваме прехраната си, за да ни насочи по нов, неочакван път. Неговата работа е да ни учи на безстрашие пред непознатото. Най-важното му послание е да приемаме промяната и да не й се съпротивляваме.

2022 г. предоставя чудесен шанс да хармонизираме миналото и настоящето, мъжкото и женското начало, активното и приемащото, вътрешния и външния свят, въображаемото и рационалното.

В предстоящата година ще ни е небходимо самоуважение и самочувствие. Възможно е да се сблъскаме със съмненията на приятели и колеги, насочени към нас. Ще се наложи да намерим сили, за да повярваме в себе си и в правото ни да споделим със света своите дарби и таланти, които е възможно да сме развивали в течение на много животи. Има знак за внимание да не допускаме другите да ни приемат за даденост.

Ще има възможност да оползотворим „божествения влог“ от всичките си добри дела през последните 19 години. „Валутата“, която може да изтеглим от него, е свързана с изкуство, таланти, пари, удоволствие, комфорт, сигурност, чувственост, любов към себе си и връзка с околната среда.

На какво да обърнем внимание

1 Да повишим качеството на работата си, защо не и с по-мощен компютър, да подобрим имиджа или гардероба си. Не става дума за шопинг терапия, може това да стане по евтин, но оригинален начин.

2 Да анализираме живота си. Да търсим равновесие между интереси като йога, класическо изкуство, традиционна музика от различни части на света, изучаване на Библията, от една страна, и съвременни тенденции и случващото се в живота на младите хора, от друга. Знаем ли каква музика обичат, кои са техните идоли, какви приложения използват?

3 Да сме дисциплинирани и да планираме. Вместо да чакаме промяната да дойде при нас, сами да я потърсим. Да се концентрираме и да се заемем да променим живота си, дори това да е свързано с излизане от зоната ни на комфорт.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР