Красота за Коледа и за цялата година

Люба Вангелова 23 December 2021

Освен усмивки и спомени, с коледните подаръци даряваме много повече на важните за нас хора. Като например здраве и красота! Често се оказва не само лесно, но и полезно да подарим козметична грижа. А на Коледа тя може да е придружена с пожеланието да постави началото на нов навик за красота. Точно като посланието на Vichy: “Здравето е важно. Започнете с кожата си.”

Козметичната грижа е перфектният подарък, не само защото е достъпна, но и защото е важна. Но за да бъде тази грижа истинска, трябва да работи ефективно. Vichy предлага специални предложения за всеки тип кожа и различните й нужди, селектирани в три вида несесера с различни козметични продукти във всеки.

Ще ви подскажем какво крие всеки от тях и как може да помогне за здравето и красотата на кожата на любимите ви хора, независимо от възрастта им или типа и нуждите на кожата им.

“Сиви” изненади за кожа в зряла възраст

Вероятно сред първите, за които избирате подарък, е майка ви и свекърва ви, разбира се. А може би това е най-близката ви приятелка, с която сте рамо до рамо години наред в добри и трудни моменти. Обърнете внимание на сивия несесер. В него се крият комплекти за грижа за кожа в менопауза - Neovadiol. Ако има козметични продукти, които буквално могат да активират механизмите на кожата за еластичност и плътност, това са тези от линията Neovadiol на Vichy. Действието им е фокусирано върху видимите ефекти от хормоналните промени върху кожата при настъпването на менопаузата. Продуктите от гамата Neovadiol подобряват еластичността и помагат за изглаждане на кожата. Плътната текстура на крема го прави идеален и за зимата, абсорбира се бавно, но е доста нежен и ухае изключително приятно. В сивите несесери комплектите са два варианта дневен крем Neovadiol Peri Meno (дневен крем за суха кожа и дневен крем за нормална кожа), подходящ именно за споменатия период. Подаръкът за близките ви дами със зряла кожа е готов.

“Червени” помощници срещу първи бръчки

Ако следваме подмладяващата линия, то е ред на тези, чиято кожа е с първи бръчки, които обаче подсказват, че тя има нужда от грижа за стягане. Сигурно веднага се сещате за такива, на които бихте подарили продукти за такава грижа. Може дори самите вие да сте сред тях - знаете, че най-важният подарък е за вас самите! Vichy предлага перфектните за целта козметични продукти в червените несесери. Три са вариантите в зависимост от нуждите на кожата. Liftactiv Collagen Specialist е предложението за подсилване на естествения блясък на кожата, за компенсиране на видимата липса на колаген в нея, за подобряване на еластичността й и на тонуса й - дневният крем за лице е идеалният подарък, който е първият вариант от предложенията в червените несесери. Вторият вид комплект в червените несесери е с дневен крем за лице за нормална кожа Liftactiv Supreme. Продуктите от тази линия подаряват грижа за цялостен лифтинг на кожата на лицето, т.е. подходящи са и за третиране на по-дълбоки бръчки, които, да си признаем, понякога се появяват по-рано от очаквания момент. Третият вариант на комплекта Liftactiv Supreme е с дневен крем за суха кожа. Кремът Liftactiv Supreme осигурява комплексна противостарееща грижа и е задължителната антиейдж стъпка за съхраняване на младостта.

“Сините” печелят доверието на всички типове кожа

Казват, че възрастта не е порок. Но кожата ни има особено мнение по този въпрос и веднага отговаря подобаващо, ако не полагаме базови грижи за нея, дори и в млада възраст. Като например следи от акне, от умора, от несъвършенства или просто сухота. За подобни “дразнители” на самочувствието от Vichy са подготвили отличен отговор като подарък, скрит в сините несесери на марката. Там ви очакват два варианта комплекти, предназначени за грижа за млада кожа със споменатите проблеми - изглежда уморена, има нужда от възстановяване или страдаща от акне. Единият вариант, който ще намерите е Дневната коригираща грижа за лице Normaderm Phytosolution - веднага подобрява състоянието на мазната и склонна към акне кожа - балансира излишния блясък, намалява видимостта на порите и спомага за обновяването на повърхността й, възстановява кожната й бариера. Накратко - помага за преобразяването й! Вторият вариант комплекти в сините несесери е посветен на иконичния продукт на Vichy - укрепващ и хидратиращ минерален гел-бустер за лице Mineral 89. Истинска звезда и бестселър, формулата му върши чудеса с хидратацията на кожата, благодарение на 89% концентрация на Термална минерализираща вода с добавена към нея хиалуронова киселина. 

Позволете на Vichy да ви улесни с избора на коледните подаръци - решението за всеки е скрито в козметичните несесери в червен, сив и син цвят. Към избраните продукти за грижа за лицето са добавени и мостри от най-популярните такива на Vichy. Факт е, че Коледа е моментът, в който имаме възможност да направим това, което през годината не сме успели да осигурим за себе си и близките си. А козметиката дарява с блясък и красота кожата ни не само в празничната нощ, но и през цялата година. Не забравяйте и най-важният подарък - за самите вас!

Ще намерите специалните оферти на Vichy Winter Promo в избрани аптеки, както и онлайн. Офертата е валидна до изчерпване на количествата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР