2022 - портокалова целувка и приказна ефирност в официалните рокли

21 December 2021

Наближават празници и е време да помислим за нашата елегантност на по-специални събития. В тенденциите за сезон 2022 според световноизвестните дизайнерски къщи, любими на звездите за червения килим – Sherri Hill, Marchesa, Pronovias, Vera Wang и Alyce Paris, водещите силуети са „модерна русалка“ (Sherri Hill, Alyce Paris), „ефирна фея“ (Vera Wang, Marchesa) и „приказна принцеса“ (Pronovias, Sherri Hill, Alyce Paris).

Цветовете са оранжева целувка, морска вибрация, сребърно сияние, изумруден блясък и нюансите от „Алиса в Страната на чудесата“. Леките и ефирни материи са водещи. Основни играчи под прожекторите са естествена коприна, шифон, стреч копринен сатен,  стреч мрежа с миниатюрни кристали и фина като паяжина дантела. Цепките, голите гърбове с нови детайли като „спагети връзки“, нежните сатенени каишки, които се появяват на деколтето, отстрани и на гърба, кристалните ресни и големите бродирани елементи като цветя и пеперуди се включват като акценти в симфонията на красотата.

Колекции 2022 на световноизвестните дизайнерски къщи Sherri Hill, Marchesa, Pronovias, Vera Wang и Alyce Paris пристигнаха в бутик Bridal Fashion и очакват почитателите на високия клас тоалети с безупречни кройки, иновативен дизайн и висококачествени материи. Абитуриентките, които мислят за предстоящия си бал отсега, могат да намерят своята уникална рокля сред голямото разнообразие и единични бройки в бутика, предлагани на най-добрите цени в света.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР