Защо новият лаптоп е най-желаният подарък тази Коледа

Изборът на подходящ подарък, особено за близък човек може да се окаже предизвикателна задача.

17 December 2021

Изборът на подходящ подарък, особено за близък човек може да се окаже предизвикателна задача. Ваучерът, колкото и да е полезен, може да бъде приет като безличен жест; а през годините вероятно сме натрупали солидна база от подаръци и жестове и става все по-трудно да направим истинска изненада.

Тогава често започваме да разсъждаваме можем ли да съчетаем полезното с приятното, може ли подаръкът да е голям, но не и обемен… и всички тези въпроси, заедно с необходимостта от баланс между работа от вкъщи и офиса, все повече накланят везните към определена придобивка. Която ще улесни ежедневието; ще направи забавленията още по-приятни и в същото време ще внесе стил в бизнес излъчването ни.

Да, говорим за нов лаптоп под елхата!

Ето кои са най-актуалните предложения на марката MSI в края на 2021 г. И преди да изберете най-подходящия модел за вас, знайте, че може да персонализирате ноутбука като изберете размер на диска, екрана и характеристики, които най-добре подхождат на типа работа, за която ще ползвате техниката.

Технологичното бижу

Отдавна загърбихме остарялата тенденция компютърът да е в черна кутия с много кабели, която се чудим как да скрием от хорските погледа у дома или в офиса. Технологиите напреднаха толкова, че вече можем да разчитаме на бързина, голям диск и издръжлива батерия и това в изключително красива „опаковка“.

Моделите от серията Modern на MSI се отличават с производителност и бърз процесор; в същото време са сравнително леки, като някои са буквално около 1,30 кг. – т.е. тежат доста по-малко от средностатистическа дамска чанта.

Може да избирате между класиката carbon gray и ултра модерния цвят beige mousse.

Ултрабукът MSI Modernе подходящ както за бизнес, така и за учене. Особено за студенти, които често са в движение и търсят лек и удобен лаптоп; който в същото време да работи достатъчно безпроблемно с офис иприложенията за учене.

Разбира се, за тези, които са готови да инвестират в техниката си повече и търсят по-висок клас, ще останат очаровани от MSI Prestige. Премиум моделите на тайванския технологичен лидер ще отговорят на изискванията дори на най-взискателните потребители откъм бързина, производителност, екран и видео възпроизвеждане.

Въпреки, че вътре в лаптопа имаме истински технологичен дракон, лаптопите остават стилни и красиви отвън. Повечето запазват изцяло мобилната си функционалност с тегло около 1,60 кг. и това ги прави оптимален избор дори да сменяме често работното място или предпочитаме да чакаме вдъхновението в някое кафе с топла напитка пред нас.

Независимо дали разглеждате наличните лаптопи, за да поднесете изненада на любим човек или пък сте от хората, които обичат лично да опаковат собствения си подарък за под елхата, със сигурност ще намерите модел на MSI, който ще бъде до вас по пътя към следващите успехи.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР