Крис Нот в защита на Сара Джесика Паркър

eva.bg 08 December 2021

Снимка: Instagram

След няколко дни най-накрая ще може да видим първите два епизода от продължението на „Сексът и градът“. И покрай предстоящата тв премиера, звездите от сериала са на промоционални турнета и интервюта.

В едно от тях Крис Нот, който е в ролята на Тузара, бе разпитан от журналисти относно враждата между Сара Джесика Паркър и Ким Катрал, заради която в крайна сметка последната не участва в новите епизоди.

„Трябва да ви призная, че нямам никаква идея какво точно си мисли Катрал и какви емоции бушуват в нея. Знам обаче, че съм изключително близък със Сара Джесика Паркър и начинът, по който я описва Ким, няма нищо общо с истината. Изобщо не се доближава до реалността“, това заяви Крис Нот относно обвиненията на Катрал спрямо Паркър.

Той допълни още, че винаги се е чувствал длъжен да защитава и предпазва Сара Джесика Паркър, защото двамата се познават отдавна и са много близки. „Не ми харесва, когато някой говори срещу Сара, когато тя е мишена на хорските нападки, а те може да са доста гадни. Винаги ще я защитавам“, заяви Тузара.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР