Гал Сасон за 2022: Годината на отваряне на сърцетo

eva.bg 20 November 2021

„Запретнете ръкави и се пригответе за бурното трето десетилетие на XXI век! 20-те години на миналото столетие, с корени в пандемията от испански грип, ни донесоха джаза, киното, автомобилите, квантовата физика, духовното пробуждане, в т.ч. идеята за синхроничността, телефоните и радиото. По същия начин сега ни предстои възраждане на изкуството, литературата и науката. През идните години ще станем свидетели на подем и новаторство най-вероятно в сферата на изкуствения интелект (особено като се  има предвид транзитът на Уран в двойствените – двоичните – Близнаци през 2026-а), квантовите компютри (с преминаването на Плутон във Водолей през 2024-та), на нови видове развлечение и на революция в музиката и философията.

Живеем във вълнуващи времена на исторически промени“, пише Гал Сасон в новата си книга с предвиждания за 2022 г., която издателство „Кибеа“ ще пусне на пазара в началото на декември.

За да настъпят тези промени обаче, човечеството трябва да е готово на саможертва в името на по-висшето благо, което е и темата на 2022 година, предупреждава астрологът, чийто прогнози вече са неизменна част от посрещането на Новата година. 2022-ра ще е периодът на отварянето на сърцето, тя няма да е нито добра, нито лоша, а година на свободната воля.

Гал Сасон ще дойде в България за лекция на 10 декември и два семинара на 11 декември с възможности за присъствие на живо – в хотел „Хемус“, и онлайн. Цветният семинар е озаглавен „Как да използваме багрите според астрологията, кабала и психологията", а нумерологичният е „Загадки, сили и мистични свойства на числата". Повече на сайта kibea.net.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР