6 вида дамски якета, които трябва да имате в гардероба си

15 November 2021

Някои дами предпочитат да носят едно и също яке всеки ден. Други обичат разнообразието, но въпреки всичко имат по няколко якета от един и същи тип. В следващите редове ще ви разкажем за шест вида дамски якета, които ще попълнят гардероба ви така, че да го чувствате наистина добре зареден и да сте подготвени за всеки повод и стил.

Тренчкот

„Тренчкот” е другото название на добре познатият ни „шлифер“, но което и име да използвате, едно е сигурно – това дамско яке ще ви накара да изглеждате безупречно стилни. Лек британски акцент, много чар и елегантност, подходящи за всякакъв повод – от кино с приятели до официални вечери.



Дънково яке

Дънковите якета не са излезли от мода и никога няма да излязат. Те са универсални и пасват на почти всякакъв тоалет – от дънки и риза до лятна рокля с презрамки. Просто изберете цвят, който харесвате, и модел, който Ви стои добре.



Пухенка

Често дамите се чувстват не особено секси, когато са облечени в обемисто дамско яке. Но няма причина да е така. Пухените якета са несравнимо топли, а новите модели са изключително женствени. А да имате топло ежедневно зимно яке за дълги разходки е направо задължително.



Пухкаво палто

Пухкавото палто дава възможност да се чувствате изключително уютно, сякаш сте излезли навън, загърнати в любимото си одеяло. Тези палта са меки и удобни. С тях нежеланието ви да излизате навън в студа бързо ще изчезне. Освен това са класика, която можете да носите с всичко и навсякъде.



Дълго палто

Всяка уважаваща себе си дама трябва да има в гардероба си поне едно дълго палто. Обикновено те не са особено дебели, така че можете да ги носите и през зимата, и през преходните сезони. Стилът, който дългото палто придава, е абсолютно незаменим. Можете да го използвате винаги, когато имате нужда да изглеждате елегантни и женствени, без значение дали ще излизате на официална вечеря, делова среща или просто на бар с приятели.



Кожено яке

Коженото яке никога не слиза от модния подиум. И има защо. Зашеметяващият сексапил, който ще ви донесе, е абсолютно незаменим. То е толкова универсално, че можете да посягате към него винаги, когато се чудите какво да облечете. Можете да го носите през цялата година и да добавяте шик към всеки тоалет – от официалния офис стил до дългата лятна рокля, от любимите дънки с тениска до късите панталонки. Стои добре както с високи ботуши, така и със сандали или кецове. Така че се погрижете да го имате.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР