За всички, които обожават адвент календарите

Коледният календар с любими продукти BELL HYPOAllergenic е вече тук!

eva.bg 22 November 2021

Както децата се вълнуват и с нетърпение отварят всяко прозорче на коледния си календар, за да надникнат и разберат каква поредна вкусотия се крие зад него, така и ние всяка година си подаряваме по един адвент календар с любими продукти, за да ги имаме всичките заедно с онази така незаменима през декември щипка магия. Подаряваме го на себе си или на най-добрата ни приятелка, която е ценител като нас. Или на дъщеря ни, майка ни, сестра ни, защото ги обичаме и знаем, че това е един от малките начини да ги зарадваме.

И понеже сме от жените, които обожават адвент календарите, тази година вниманието ни привлече календарът на BELL HYPOAllergenic. Наскоро ви разказахме за най-новите попълнения в портфолиото на марката, заставаща зад концепцията за чиста красота, а в самия адвент  календар освен хидратиращия двуфазен серум с хиалуронова киселина за суха кожа и дълготрайната хидратираща пудра откриваме и други любими продукти. Останалите, които още не познаваме, но ще можем да пробваме, за да имаме по-широк поглед върху козметичен бранд, според който гримът не само разкрасява на външността, но и се грижи за кожата.

В коледната селекция са включени цели 6 продукта в реален размер, 12 продукта в специален размер за календара и 6 аксесоара. Сред подбраните козметични продукти има такива за лице, устни, очи, маникюр. Серум, основа за грим, фон дьо тен, пудра, палитра хайлайтър и руж, коректор, спирала за мигли, спирала за вежди, очна линия, червило, дълготраен лак за нокти, илюминатор за лице и тяло... това са само част от всичките 24 изненади, скрити зад прозорчетата на коледния адвент календар на BELL HYPOAllergenic. Остава ни само да протегнем ръка, защото до 1 декември няма много време.

И нека коледната магия да започне сега! Календарът е наличен на taotastore.com, с безплатна доставка.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР