Чиста красота: гримът, който се грижи за чувствителната кожа

Чистата козметика, която изключва излишните съставки и ги заменя с натурални, е това, което BELL HYPOAllergenic разпознава като своя мисия.

eva.bg 10 November 2021

Съвременната жена е отговорна. Тя държи на осъзнатите и информирани избори. Грижи се за своята красота и външен вид, без тази грижа да е самоцелна.

Можем да отделим колкото време е нужно, за да прочетем от край до край етикета на козметичния продукт, който ни е привлякъл вниманието. Важно е за нас да прегледаме внимателно съставките, технологията, процентите и начина на тестване. Доверяваме се на марки, които застават зад идеята за минимално негативно въздействие върху здравето и околната среда, марки, които са открили баланса между чувствителната кожа и грима, който се грижи за нея – като BELL HYPOAllergenic и концепцията за чиста красота.

Чувствителната кожа и очи не търпят върху себе си всякакви продукти. Колко пъти сме се сблъсквали с непоносимост или реакция заради използването на неподходящ продукт, бил той крем, серум, фон дьо тен, пудра или нещо друго? И колко пъти сме си казвали, че е по-добре да се откажем от грима, ако винаги ще преживяваме едно и също? Чистата козметика, която изключва излишните съставки и ги заменя с натурални, е това, което BELL HYPOAllergenic разпознава като своя мисия. Защото от чистотата на всеки продукт, който има директен досег с кожата ни, зависи нейната чистота и здраве, нейната чиста красота.

През 2021 г. марката представя продукти, които са без циклични силикони, без аромати, без алкохол, без минерални масла, с палмово масло от устойчиво отглеждане, без глутен, без лактоза, без PEG, без етаноламин, 100% веган. С новите продукти в колекциите Bell HYPOAllergenic Алое, HYDRAting, Коноп и Just Free Skin вече не е необходимо да избираме между грим и грижа, тъй като на практика получаваме и двете. Всеки от продуктите е подходящ при чувствителна и склонна към раздразнения кожа и очи, като същевременно е обогатен с ценни подхранващи съставки.

Хиалуроновата киселина традиционно е основна съставка в хидратанти, кремове, маски, лосиони за тяло и тоници. Позната е от процедурите в естетичната медицина като съставка с подмладяващо действие. Предпазва кожата от загуба на вода, като я поддържа хидратирана и подхранена. Колекция HYDRAting включва хидратиращ серум, млечни капки, фон дьо тен-балсам и дълготрайна хидратираща пудра. Освен че съдържат хиалуронова киселина, формулите на продуктите са разработени в съответствие с концепцията за чиста красота.

Хидратиращ двуфазен серум за суха кожа

Двуфазният серум интензивно хидратира благодарение на хиалуроновата киселина и маслото от кайсиеви ядки. Връща сияйния вид на кожата, подобрява еластичността и създава усещане за комфорт. Леката формула попива бързо без остатък и тежест. Над 99% от съставките са с натурален произход. Изцяло веган, дерматологично тестван продукт, подходящ за хора с чувствителна и склонна към раздразнения кожа. За най-добър резултат използвайте сутрин и вечер непосредствено преди фон дьо тена или след почистване и тонизиране на лицето. Разклатете преди нанасяне. С пипетата вземете желано количество и разнесете продукта с масаж на лицето, шията и деколтето.

Хидратиращи млечни капки за комбинирана и мазна кожа

Това са интензивни хидратиращи и подхранващи капки под формата на обезмаслено мляко. Кремообразната формула създава приятно усещане за комфорт без тежест. Продуктът е на натурална основа и е обогатен с хиалуронова киселина, масло от жожоба, кокосова вода и алое вера, познати с хидратиращото и възстановяващото си действие. Над 85% от съставките са с натурален произход. Изцяло веган, дерматологично тестван продукт, подходящ за хора с чувствителна и склонна към раздразнения кожа. За най-добър резултат веднага след млечните капки нанесете фон дьо тен от същата серия. С пипетата поставете желано количество върху ръката и разнесете продукта с пръсти на лицето, шията и деколтето. Можете да нанесете и под крема за лице като серум.

Дълготраен хидратиращ фон дьо тен

Хидратиращият фон дьо тен с хиалуронова киселина изравнява тена и заличава несъвършенствата. Леката дълготрайна формула се адаптира към кожата и на практика става като невидим слой, който създава естествен сияен вид. Благодарение на съдържащата се хиалуронова киселина интензивно хидратира и подхранва кожата. 87% от съставките са с натурален произход. Изцяло веган, дерматологично тестван продукт, подходящ за хора с чувствителна и склонна към раздразнения кожа. С пипетата вземете желаното количество и разнесете продукта на лицето с любимата си техника: с пръсти, четка или гъбка. За най-добър ефект използвайте в комбинация с млечните капки или серума от същата серия.

Дълготрайна хидратираща пудра

Пудрата с хиалуронова киселина има хидратиращо и подхранващо действие. Фиксира грима без усещане за тежест, създава сияен свеж вид. Видимо изглажда и изравнява. Леката формула се грижи за кожата и създава приятно усещане за комфорт. Удобната компактна пудра е идеална за чантата и за туширане на грима през деня. 90% от съставките са с натурален произход. Изцяло веган, дерматологично тестван продукт, подходящ за хора с чувствителна и склонна към раздразнения кожа. Нанесете с любимата четка или гъбка, за да освежите грима. За най-добър ефект използвайте в комбинация с продуктите от същата серия.

Продуктите Bell HYPOAllergenic можете да откриете на taotastore.com и в избрани магазини dm.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР