Седмица на дизайна в Дубай

07 November 2021

Дубай не е само дестинация за шопинг, ваканция и развлечение. Това е едно от малкото места в света, което съчетава лукс, изтънченост и изкуство. Високите сгради с тяхната емблематична визия са примамка и за ценителите на футуристичната архитектура.

Можете да посетите града по време на Седмицата на дизайна в Дубай 2021. Това са две примамливи възможности, съчетани в едно пътуване.

Dubai Design Week е фестивал, който се провежда всяка година в продължение на седмица и включва богата програма от изложби, инсталации, изложения, разговори и семинари, които са безплатни за посещение.

Повече от 250 дейности се случват както в основния център на фестивала в района на дизайна на Дубай (d3), така и в целия град. Така че по този начин имате шанса да срещнете не само невероятно изкуство, но и да опознаете по-добре града.

Тази година Седмицата на дизайна се провежда между 8 и 13 ноември.

Ще има мултимедийни изложби, които ще покажат как ще изглежда града след 20 години.

Световните тенденции в дизайна ще бъдат откроени чрез участието на 130 международни бранда. Всеки изкушен от по-задълбочени познания ще може да посети по избор и безплатно над 80 практически семинара и майсторски класове.

Във фестивала ще участват и много местни занаятчии, творци и малки фирми от региона.

Тази година акцент е темата "Ливан", представена чрез творческата общност на тази страна, живееща в Дубай. Специално място ще заемат инсталации, архитектурни проекти и продуктов дизайн на ливански творци.

 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР