В дома на Адел

Адел е гост във видео рубриката на Vogue "73 въпроса"

eva.bg 22 October 2021

Снимка: Vogue

Адел е поредният гост в хитовата видео рубрика на списание Vogue “73 въпроса“.

Певицата отваря вратите на имението си в Лос Анджелис специално за екипа на списанието, разкривайки колко много английски дух има в тази американска къща за 9.5 милиона долара.

Ще видите „типично английската“ й градина, отворената кухня, както и това, с което най-много се гордее – парче от дъвка, която е била в устата на идола й Селин Дион. Тя е поставена в рамка от приятеля й – тв водещия Джеймс Кордън.

Голяма част от 18-минутното видео се случва в градината и кухнята на Адел. Но ще видите и част от останалите помещения.

33-годишната певица отговаря на 73 блиц въпроса, както повелява традицията на рубриката. От тях разбираме, че най-големият риск, който е поела, е да се раздели със съпруга си. Говори още за английски футбол, за младежките си години, разказва страшни истории от сцената... Очаквано потайна е относно предстоящия си нов албум, разкривайки само, че е най-личният до този момент.

И още, и още..

Вижте във видеото, както и в галерията ни.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/544DTGHIBM0" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР