Пълна трансформация – Адел в 33 кадъра

16 October 2021

снимки getty images/guiliver, instagram;

„Хубавият живот не е лесният живот. Никога досега не съм си давала сметка, че аз самата съм отговорна за своето щастие и свобода! И кой е осъзнавал, че собствената му свобода освобождава и другите около него? Аз не го осъзнавах! Смятах, че сме създадени, за да търпим стрес, да не се поставяме никога на първо място и да изживяваме трагична съдба, точно като герои на Дисни“, заяви преди време Адел.

Е, трябваше й време, но осъзна, че не сме създадени само за стрес и драма. И няма нищо лошо в това да поставиш себе си на първо място. Това направи Адел, решавайки да се разведе с бащата на детето си, въпреки че щеше да причини страдание на сина си – постави себе си на първо място. Това направи и когато реши да са отърве от килограмите с много упражнения и диета. Не просто, за да е слаба, а за да се почувства добре.

„Тренирах по 2-3 пъти дневно. Целта ми никога не е била просто да сваля килограми, а да се чувствам добре психически и да си подаря колкото се може повече време далече от телефона. В един период бях доста пристрастена към него. “, казва тя.

Признава, че е на път в търсене на щастието. Пожелаваме й да го открие, защото певицата много държи синът й да я види щастилва, обичана и обичаща. Междувременно вижте в галерията ни пълната трансформация на Адел за изминалите години в 33 кадъра от социалните мрежи и публични събития.

ТВОЯТ КОМЕНТАР