Така, както само Пенелопе го умее

eva.bg 06 October 2021

Снимка: getty images/guliver

Особен магнетизъм притежава Пенелопе Крус. Когато и където и да се появи, мигновено привлича вниманието към себе си, без да залага на провокативни визии или скандално поведение.

Свенливата усмивка, дълбокият поглед, фината фигура, елегантната походка, интелигентното излъчване – Пенелопе Крус знае, че никога не би могла да остане незабелязана.

Представянето на най-новия й филм „Паралелни майки“, под режисурата на Педро Алмодовар, е причина често да я виждаме на червените килими през последния месец. Ще я виждаме и още повече, защото тепърва й предстоят премиери както в много европейски страни, така и отвъд океана.

Сега обаче ви я представяме в цялата й магнетична прелест от премиерата в Мадрид. Актрисата, заедно с останалата част от екипа на филма, застанаха пред фотографите. Вижте я в галерията ни.

Сюжетът на „Паралелни майки“ разказва за две жени, които се срещат в болничната стая, където са настанени за раждане. И двете са самотни майки и са забременели случайно. Едната е на средна възраст и много се радва, че ще става майка. Другата е млада, уплашена, разкайва се за случилото се и е много травмирана. Срещата им, думите, които ще си разменят, ще променят живота и на двете завинаги.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР