Брадли Купър и Кейт Бланшет в игра на съблазняване

eva.bg 16 September 2021

Снимка: Searchlight Pictures

Още е рано за Оскарите, но вече си имаме фаворит за надпреварата, дори без да сме го гледали или дори да има официален трейлър. Става въпрос за новия филм на Гийермо дел Торо “Nightmare Alley”, който е базиран на едноименния роман на Уилям Линдзи Грешам от 1946 година.

Това е първият филм на Дел Торо след „Формата на водата“ от 2017 г., който му донесе Оскар за режисура. И е първият му филм, събрал толкова много звезди на едно място. В лентата с главни роли ще видим Брадли Купъръ и Кейт Бланшет, а второстепенните са поверени на имена като Уилям Дефо, Тони Колет, Рон Пърлман, Руни Мара, Ричард Дженкинс, Клифтън Колинс-младши и други.

От Searchlight Pictures разпространиха първи официални снимки от продукцията и те са толкова провокиращи киноманското ни любопитство, че нямаме търпение да видим какво ни е забъркал този път режисьорът. Премиерата ще е на 17 декември, така че ще почакаме още малко.

Въпреки заглавието, Дел Торо предупреждава да не очакваме хорър или фентъзи, защото този път се насочва към друга стилистика.

Брадли Купър играе ролята на измамника Стантън Карлайл, който започва като мошеник на дребно, но постепенно така се обиграва в схемите си, че основна цел на манипулациите му стават милионери и хора от висшата класа. Кейт Бланшет е в ролята на психиатър, която първо се опитва да го разобличи като шарлатанин, но след това сама влиза в схемите на съблазняване и надхитряне.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР