Планиране на усмивката

Почти нереално ще е, ако в обичайния ви график има място за още и още ангажименти и в тях здравето винаги е на първо място. Решение за тези, които трудно подреждат задачите си във времето, предлага дентална клиника Medical Dent с индивидуални ускорени планове за лечение.

29 June 2021

Почти нереално ще е, ако в обичайния ви график има място за още и още ангажименти и в тях здравето винаги е на първо място. Решение за тези, които трудно подреждат задачите си във времето, предлага дентална клиника Medical Dent с индивидуални ускорени планове за лечение. Повече за това разказва лично основателят и главен дентален специалист на клиниката д-р Бранимир Кирилов.

Д-р Кирилов, всички искаме да имаме здрави зъби и красива усмивка, но все не намираме време да се погрижим за тях. Какво решение ни предлагате?

От тази година клиниката ни предлага индивидуално ускорено лечение за хора, които ценят времето си, имат твърде забързано ежедневие и ангажиментите им не позволяват да отделят няколко месеца, за да извършат всички необходими манипулации по пътя към здравата и красива усмивка.

За кого е подходящ ускореният план на лечение?

За хора, които искат ефективно да управляват времето си, да постигнат оптималния баланс между грижата за здвравето си, бизнес ангажиментите и личния си живот. Ускореното лечение е възможност да направят отдавна отлагани манипулации. Успешните хора са такива точно защото са отдадени на това, което правят, без почивен ден. Предлагаме решение за тях, което да им даде възможност да се погрижат както здравословно, така и естетично за зъбите си в сроковете, които биха ги устроили.

Как възникна идеята за ускорения тип лечение?

Познавам профила на нашите пациенти и точно така се появи идеята за такъв тип услуга. Наш пациент ни сподели, че много би искал да направи подобрения в усмивката си, но все не му оставало време за това. Така решихме да създадем ускорено лечение за онези пациенти, които, притиснати от времето, оставят на заден план посещението при зъболекаря. Още повече, не трябва да забравяме, че отлагането само задълбочава денталните проблеми.

Как протича ускореният план на лечение и какво включва той?

Процесът започва с много добро планиране. Отделяме цялото нужно време, за да съставим детайлен план на лечение и когото сме готови с него го обсъждаме с пациента. След неговото одобрение, пристъпваме към правене на график и преминаваме към интензивна работа.

За да можем да отговорим на изискванията и нуждите на пациентите, създадохме собствена зъботехническа лаборатория, в която можем да контролираме всичко като качество и срок на изпълнение. Това ни дава възможност да произведем една коронка за 24 часа. Можем да изградим проект за цялостна реконструкция на усмивката и да го изпълним в рамките на една седмица.

Как успявате да съкратите времето за цялостно лечение или естетична промяна без компромис в качеството на услугата?   

В Medical Dent работят доказани специалисти във всяка една област на стоматологията, а заедно със собствената техническа база, с която разполагаме, успяваме да бъдем гъвкави и експедитивни, дори при комплексни дентални проблеми и лечения. Можем да планираме и да съчетаем различни дентални интервенции в сферата на имплантологията, естетичната стоматология, Smile design парадонтологията, ендодонтията, оралната хирургия. Така създаваме индивидуален ускорен план на лечение – в рамките на няколко дни или седмица ангажираме целия екип от специалисти, необходим за цялостно дентално лечение – отстраняване на конкретен проблем или естетична дентална процедура. Менажираме ги да работят в синхрон по точно определен график, така че максимално бързо да осъществим цялостното лечение. Това дава възможност да направите така дълго отлаганата процедура, без да се сблъсквате с проточване във времето и нужда от дългосрочно планиране.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР