Хули Леонис и какво е съвременният секс

Хули Леонис не е от астролозите, които предсказват какво ще ни се случи и какво е съдено да не ни се случи

Лилия Илиева 03 July 2021

Снимка: личен архив

Хули Леонис не е от астролозите, които предсказват какво ще ни се случи и какво е съдено да не ни се случи. Различното в неговата работа е, че на базата на астрологичната карта помага човек да се свърже с желанията си и да избере своя собствен път. Често говори за 3D и 5D реалност. Първата е тази, в която се съобразяваме с наложените в обществото схеми и модели на мислене, втората – със смелостта да живеем, следвайки свободната си воля, както и да плащаме цената за това. Осмата му книга „Очевидната скрита истина за секса“ вече е факт, както и 62 000 последователи на страницата му във Фейсбук. Какво не си признаваме за секса, в какво се заблуждаваме и какво ни пречи?

В обществото, в което живеем – започва разговора ни Хули, – всеки не е „докрай“ в собствените си очи – кльощавите са прекалено кльощави, дебелите – прекалено дебели, и никога не са подходящи за любов. Много често хората с такива илюзии – заместители на любовта, са имали нарушена връзка с майка си или с баща си. За тях любов означава някой да ги обича като родител, а те самите да участват във връзката като разкошно детенце бонбонче. Но връзки, в които възрастни мъже и жени присъстват просто с разкошността си, без адекватни умения за любов и партньорство, са травмиращи. Когато анализирах любовта, разбрах, че тя е напълно непозната. Любовта може да се случи само след емоционално обвързване. А то ни е забранено от деца. За да сме възпитани, ни учат да не изразяваме емоциите си, да не плачем, да не се лигавим. Живеем в парадигмата на позитивното. Ако се оплачем, цялото общество скача и казва – бягай от негативната енергия на тоя или тая.  

Струва ми се, че по-скоро живеем в общество, в което е прието да се оплакваш.

Да, но не в личен план, а от социалната система. А тя е символ на родителите. Удивително! Всички казват – никой не се грижи за държавата, вместо те самите да се грижат за нея. Очевидна скрита истина е, че никъде хората не харесват политиците. Една от държавите, където социалният дискурс всичко да е добре е най-наложен, са Щатите. Там е постигнато равенството на работещите, към което се стремеше комунизмът. Системата ги е обезличила. Живеят предначертан живот без грам замисляне – на 18 имат кредитна карта, знаят в каква къща ще живеят, ако са сами, в каква – ако имат партньор, в каква – ако имат деца. Ако ги попиташ какво ще стане, ако се случи нещо различно, отговарят – не знам, не ми се е случвало. Там не се говори негативно. Който е учил английски, знае колко любезно и позитивно се изразява несъгласие в него. Дори когато уволняват, благодарят на човека за несравнимите му качества, за прекрасната му личност, но му казват – просто не си за тази компания, убедени сме, че някой друг ще те оцени, защото си уникален. Хората, които познават американската култура, знаят, че ‘много зле’ означава – it is good.

Говориш за политическата коректност.

Да, при която позитивното маскира емоциите. Когато не ги изразяваме, отзад стои страх. И не можем да пуснем любовта. Трябва да минава през логиката. Истината е, че не я познаваме, Била е забранена, защото винаги е била икономически неизгодна. Ако имаш три ниви, а семейство Петрови – пет, ще си ожените децата, за да имате осем ниви. Не можеш да се събереш със социално различен човек. И ние продължаваме да живеем в касти – фолкпевиците се събират с футболисти, бизнесмените от даден бранш – с бизнесмени от друг.

Вибрират на една честота ли?

Или я поддържат насилствено заради средата, в която са израснали. Ако баща ти харесва манекенки, и ти ще ги харесваш, защото са ти показани като еталон за качество. Затова често дъщерята на баща насилник и майка, която не я е защитила, се омъжва за насилник. Връзката между биенето на деца и сексуалните им проблеми, като порастнат, е директна. Родителите бият детето си, когато губят контрол над себе си и не могат да диалогизират. И така му набиват вина, че е лошо – защо някой друг да не му удари няколко шамара тогава. Шамарът е малка форма на физическо изнасилване.

Казваш, че всички сме отгледани от момчета, какво означава това?

Приемам, че човечеството минава през различни енергийни цикли, които могат да бъдат обяснени и с астрологични термини. Първата стъпка в астрологичния анализ се свързва с първия знак – този на Овена. Той носи в себе идеята за началото, егото, агресията, първичната сила, които са доминирали в обществото векове. Можем да приемем, че това е пространството на 1D. То се вижда само в рамките на егото и се свързва с оцеляването. В него човек просто се учи да живее. Вторият знак в астрологията – Телец, е отговорен за притежанието и е свързан с двуизмерното пространство. Там човек започва да изгражда дом, семейство, да живее колективно по осъзнат начин. Настоящата еволюционна стъпка е 3D – eнергията на зодия Близнаци, която носи в себе си архетипа на момчето. То е любопитно, учи се, развива се, неглижира проблемите, научава се да е позитивно винаги, но се чувства слабо и непълноценно, защото все още не е мъж. В момчешкия свят най-голямата обида е да си жена, следващата е да си стар. Много гадно и страшно е това. В момчешкия свят всички 60-годишни искат да изглеждат на 20, да се чувстват на 15, да са весели, да купонясват. Да са слаби, жизнени, работливи, спортни, весели, повърхностни, да не се задълбочават.

Има ли следващ етап на развитие?

Да, следва енергията на зодия Рак – женската – 4D. Тя дава способност за качествено емоционално обвързване, различно от идеята – ти взимаш хиляда лева, значи си ми партньор, защото ще платим тока. Емоционалното обвързване е различно от логическото в името на оцеляването. То звучи като: искам да имам емоционална връзка, в която да участваме и двамата. Аз ще я подхранвам от моя страна, ти – от твоя, ние сме едно цяло, в което и двамата щадим емоциите си и ги доразвиваме. Няма условност, има емоционално осъзнаване. Аз те усещам, ти ме усещаш. Твоите емоции не ме обиждат, засягат или съсипват. И отключването на мъжката енергия става през женската. Затова знаците са подредени – Близнаци, Рак, Лъв. Ние обаче на този етап усещаме ниската вибрация на женската енергия, която ни прави обидени, сръдливи, блокиращи емоционалния си свят. Енергията 5D е мъжката енергия на Лъва.

В началото на книгата ти пише, че когато една връзка започне със секс, шансът да се развие е минимален.

Да, в повечето случаи, но хората бързат, защото са самотни. Не е ясно какво е самота, но има огромен страх от нея.

И голям натиск – от родители, общество.

Точно така. Но сексът има алгоритъм. Първо трябва да се мине през емоционалното обвързване и допускане на любовта, след това се стига до секс. А след него можем да говорим за четвъртата стъпка – изграждане на пълноценни взаимоотношения, и може би това ще е следващата „Очевидна скрита истина“, която ще напиша.

Какво се случва с човек с много и различни сексуални партньори?

Това е характерно и препоръчително за хора между 15 и 21 години, за да натрупат опитност, която обаче трябва да е безопасна. Тогава опознаваш тялото си, изследваш какво му харесва, какво – не. След това обществото започва да мачка личността с изискването за всяка възраст и пол да има съответствие.

Какво имаш предвид?

При мен идват много фрустрирани хора. От мъже на 45 се очаква да са с жени между 40 и 50, а те например харесват по-млади. Същото се отнася и до жените. Не смятам, че е педофилия една жена на 50 да харесва мъж на 30. Има разлика между физическата и енергийната възраст. Тези, които правят безразборен секс след 21-годишна възраст, са мъртви в някакви аспекти. Или са професионално проституиращи и приемат секса като услуга, или са клинично самотни и сменят огромно количество партньори с идеята някой да ги заобича. Не са видели в родовата си система какво е любов и приемат секса като желание от нечия страна, надявайки се, че ще бъдат обичани.

следваща страница »
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР