Домашен треньор за лице

Най-безопасното тренировъчно устройство за 65-те мускула на лицето и шията ни

Люба Вангелова 02 June 2021

Пандемията предизвика бум на устройствата за домашна грижа за красота и здраве. Месец след процедурата за поставяне на филъри в лицето ми започнах отдавна желаната домашна грижа с уред за тонизиране на кожата с микроток FOREO BEAR. Идеята е да подпомогна допълнително действието на филърите, да забавя загубата на еластичност на кожата и да поддържам стегнатия контур на лицето. Но BEAR е идеално решение за всички, които искат неинванзивно стягане и тонизиране на кожата. Всъщност разполагате с възможността за вид неинванзивен лифтинг на лицето.

КАКВО ПРАВИ FOREO BEAR?

Може да извае скулите ви. Да оформи линията на челюстта ви, да поддържа тонуса на кожата, така че тя да има оросяването, с което да се доближи максимално до ефекта от инжекциите с хиалурон. Ако имате интервенция за поставяне на филъри или ботокс, добре е да изчакате две седмици, за да дадете възможност на про- дуктите да бъдат отлично абсорбирани. Ефектът на подмладяване се постига по следния начин: микротокът стимулира производството на АТФ (аденозин трифосфат), което от своя страна насърчава синтеза на еластин и колаген – използвани за строежа на мускулите. Двете микротокови сфери насочват енергията директно към кожата.

КАК СЕ ИЗПОЛЗВА?

Както и всяко друго устройство, разбира се, върху чиста кожа. Имам предвид напълно чиста кожа – върху нея не трябва да има остатъци от масла или продукти, които биха попречили на микротока да достигне там, където трябва, за да осъществи задачата си. Ще ви е необходим проводим слой козметика, който да води микротока по повърхността на кожата. FOREO препоръчва своя серум на водна основа Serum Serum Serum. Но на пазара се предлагат и други ултразвукови гелове, които съдържат проводими полимери, предназначени за микротокова терапия. Аз избирам да нанасям гела на отделни секции, за да не изсъхва – така третирам първо само лявата част на лицето, след това дясната, следват шията и челото. Всеки цикъл е настроен за три минути, но може да го включвате отново. Както повечето устройства на FOREO, BEAR се ползва с помощта на мобилна апликация, в която може да добавяте всяко следващо устройство. Натискане в средата на устройството го стартира – светват лампички, които показват интензитета (от 1 до 5) на микротока. Двукратно натискане включва и изключва T-Sonic пулсациите.

КЛЮЧЪТ Е ПОСТОЯНСТВОТО

Тъй като всички домашни инструменти за микроток работят с много по-нисък заряд от професионалните апарати в салона, резултатите изискват по-голямо постоянство. Важно е микротоковата терапия да се превърне в ежедневна тренировка за лицето. Няма значение по кое време на деня ще я правите. От FOREO препоръчват BEAR да се използва всеки ден в продължение на два месеца, след което може да преминете към употреба 2–3 пъти седмично. Едва тогава може да се насладите на отличните резултати. Но видимите промени настъпват дори след първата седмица редовно приложение. Фактът, че видях резултати по-рано от очакваното, говори сам по себе си.

БОНУСЪТ T-SONIC™ ПУЛСАЦИИ

Иновативната микротокова технология и T-Sonic пулсациите са запазена марка на FOREO. Докато трае тонизирането на кожата с микротокове, пулсациите отпускат точките на напрежение на лицевите мускули, изглаждайки фините линии и бръчици. Мисля, че именно благодарение на тях ефектът е толкова забележим. Те помагат и за движението на устройството по повърхността на кожата.

БЕЗОПАСНОСТ

Дискомфортът по време на процедурата е нулев благодарение на патентована антишокова система (Anti-Shock System). Тя прави BEAR най-сигурното устройство с микроток в света. Интелигентните сензори измерват устойчивостта на кожата ви на електричество, след което автоматично настройват и регулират интензивността така, че процедурата да бъде ефективна и с нулев дискомфорт за потребителя!

Устройството BEAR може да бъде закупено от foreo.com

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР