Говори с EVA и Мария Касимова - Моасе

Говори с EVA vol.7: Теория на връзките – днес и утре

05 June 2021

Теорията на връзките е като теорията на всичко. Къде я учим обаче, за да се справяме възможно най-добре с въпросите, пред които ни изправя житейската практика?

Отношенията ни са подчинени на модели, усвоени в семействата ни и моди, които налагат книгите, сериалите, филмите, и все по-често - платформите за общуване в интернет пространството. Но така ли ще се случват човешките отношения и в бъдещето, накъде вървят те, е въпрос, на който ще се опитаме да отговорим с нашите панелисти на събитието ни "Говори с EVA vol.7: Теория на връзките – днес и утре."

Участници в дискусията ще бъдат Ника Набокова, Хули Леонис, доц. д-р Мариана Тодорова.

Модератор на събитието ще бъде Мария Касимова - Моасе, журналист и консултант по етикет и протокол. Биографията й включва работа в БНТ и bTV, във вестниците "Стандарт", "24 часа" и "Сега". Тя е била отговорен редактор на списание "Едно", заместник главен редактор и главен редактор на българското издание на списание "ELLE", главен редактор на списание "Капитал Light", съосновател и главен редактор на списание "НЕЯ". Тя е автор на книгите - "Близки срещи със смесени чувства" и на "Балканска рапсодия".

Бъдете наши гости в „Говори с EVA” на 7 юни, 18:30 часа в хотел HYATT REGENCY SOFIA. Повече информация може да откриете на страницата на събитието във Фейсбук.

До събитието не се допускат лица под 18 г. Регистрирайте се на [email protected]

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР