Крауфорд, Синди Крауфорд

Супермоделът участва в една от най-гледаните рубрики на списание Vogue

eva.bg 01 June 2021

Снимка: YouTube/Vogue

През изминалия месец имаме чувството, че Синди Крауфорд е навсякъде! В средата на май тя се появи на корицата на Vogue Бразилия, а малко след това нейното малко копие, дъщеря й Кая Гербер, направи първата си соло корица за американския Vogue. Пред модната библия Кая сподели триковете в стила, които е научила от майка си, като отново бе припомнено колко иконичен е образът на Синди в индустрията.

И още: преди броени дни Синди и съпругът й Ранди Гербер отпразнуваха 23-ата си годишнина. Този повод изпълни социалните мрежи с любов и красиви кадри на двамата. Очевидно в момента всички очи за пореден път гледат Синди Крауфорд, така че Vogue решиха да я поканят в една от най-гледаните си видеорубрики, в която модни икони разказват за живота си, водени от най-емблематичните си визии. Да, няма по-подходящ гост от Синди Крауфорд!

Синди тръгва „по следите на изгубеното време“ и си спомня за големи моменти в кариерата си: „Има ли нещо по-иконично от бялата тениска и коженото яке? Класика!“, казва супермоделът, разказвайки  за предаването House Of Style, на което тя става водещ през 1989 г.: „Интересен факт е, че говорим за стил, но аз нямах стилист. Носех собствения си гардероб пред камерата“, разказва тя.

Една от най-иконичните визии на Синди е с червената й рокля Versace, с която се появява на Оскарите през 1991 г.: „Тук съм с бившия си съпруг, Ричард Гиър. Любопитно е, че тогава червеният килим не бе считан за толкова важна част от събитието. И отново нямах стилист за вечерта. Тъкмо се бях върнала от Седмицата на модата в Милано. Видях тази рокля в черен вариант и просто се обадих на Донатела Версаче и я помолих да я направи в червено“.

Вижте какво още разказва Синди Крауфорд пред най-емблематичните си визии в следващото видео.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР