Синди за Vogue

eva.bg 13 May 2021

Снимка: Vogue

Синди Крауфорд е от жените, чиято красота не е подвластна на времето. Доказва го и последната й корица за Vogue Бразилия. На 55 години супермоделът не просто краси корицата на изданието, но се снима и за впечатляваща фотосесия в броя.

Както виждате от снимките, все още притежава онази невероятна фигура и излъчване, които през 90-те години я превърнаха в супермодел, който все още е търсен за корици на модни списания.

Синди сменя няколко стайлнига за фотосесията, всички подчертаващи в колко добра форма се намира в момента.

Крауфорд не е от щастливките, които твърдят, че ядат каквото си искат и въпреки това изглеждат перфектно. „Винаги съм се дразнила, че аз трябва да внимавам какво ям, докато Кейт Мос, например, си хапваше хамбургери и пържени картофи, пушеше цигари...“, коментира преди време в друго интервю тя. Добрият външен вид изисква усилия, никога не е въпрос само на гени и пари.

„Когато сме млади, имаме красотата и силата на младостта, но въпреки това сме твърде критични към себе си. Имаме да извървим дълъг път по отношение на вътрешния баланс. С течение на годините проумяваме кои сме, уж израстваме, но тогава пък си казваме „ех, преди как изглеждах...“ Може би в това и смисълът – недостатъците, несигурността и комплексите ни са това, което ни прави хора“, казва още топмоделът.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР