В гардероба на Кая Гербер

"Никога повече няма да облека неудобни дрехи!"

eva.bg 22 May 2021

Снимка: YouTube

Кая Гербер, 19-годишната дъщеря на Синди Крауфорд, краси корицата на юнския брой на Vogue.

Още преди да навлезе в 20-те си, Кая вече е един от най-успешните модели в момента – разписала се е за най-престижните подиуми още от 16-годишна възраст. Дебютът й: шоуто на Calvin Klein за пролет/лято 2018 г., провело се през есента на 2017 г. Тя се е появявала на кориците на Vogue Париж и Vogue Индия, Vogue Италия,а това е първата й корица за Vogue Америка, на която е соло.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Няма съмнение, че Кая е научила много за модата и стила от майка си, Синди Крауфорд – един от най-обичаните супермодели на 90-те. Но неотдавна Синди призна, че това отчасти се е променило и днес тя се вслушва в съветите на дъщеря си:

„Тя е много добра в грима и научавам много от нея! Моето поколение израсна без YouTube, така че трябваше да се учим сами на всичко. Днес, благодарение на Кая, и аз черпя от това предимство“, казва Синди.

Новата видео рубрика на Vogue, в която стилни знаменитости показват какво носят през цялата седмица, не пропусна да покани Кая Гербер. Заедно с новата корица, излезе и нейният епизод в рубриката.

Това, което може да наречем буквално „униформата на Кая“, е комбинацията от блейзър и дънки: „Имам чувството, че гардеробът ми се състои само от това! Като се замисля, почти всеки ден ме виждате с различна версия на една и съща визия. А тя е изградена чисто и просто от блейзър и дънки“, казва Гербер.

„Никога повече няма да облека неудобни дрехи! Особено след пандемията, по време на която прекарвах дни наред, облечена в нещо удобно и широко. Комфортът е на първо място за мен“, категорична е тя.

Но младият модел невинаги се осланя на големи имена в модата: „Виждате ли този клин? Нямам представа на коя марка е. Попаднах на него в Инстаграм. И го обожавам!“

Когато излиза с приятелите си, Кая обича да експериментира. „Излъгах, че гардеробът ми е толкова еднообразен!“, смее се тя, докато „сглобява“ визия в духа на 70-те. „Обичам и изчистените, класически визии, които са изградени от съвсем базови артикули, но са невероятно стилни. Това съм взела от майка си!“

Надникнете в стила на Кая Гербер в следващото видео.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР