И замириса на море…

Новите предложения от Tommy Hilfiger ще облекат лятото ви в актуални цветове и много настроение…

eva.bg 01 June 2021

След повече от година изолация и поредица от локдауни, вече сме готови за дългите слънчеви дни, топящия се сладолед, стъпките в пясъка и безгрижието.

Започнахте ли да търсите цветовете на гардероба си за лято 2021? Ако още не сте, не знаем какво чакате! Предложенията на Tommy Hilfiger са тук, за да донесат духа на слънчевия Маями при нас, независимо къде се намираме.

Освен свежите артикули за новия сезон, които неотдавна модната къща представи в колекцията си Miami Vibes, сега Tommy Hilfiger ни изкушават със стилни бански костюми, сандали и всички онези аксесоари, без които не можем на плажа: шапки, плажни чанти, сандали...

Те също са вдъхновени от палитрите на вълнуващия Маями, с които е трудно да останете незабелязани. Нека си го признаем – всички искаме да се появим на плажа с оригинален бански, който не можем да видим върху всеки.

Марката не е изневерила и на класическите модели (а класиката е отговорът на всичките ви колебания!), които въплъщават в себе си емблематичните цветове на Tommy Hilfiger със свежите актуални нюанси на сезона.

С Tommy Hilfiger можете да облечете лятото си в много настроение! Убедете се сами в галерията ни.

Летните предложения от Tommy Hilfiger са налични в магазините на марката в Paradise Center, Serdika Center и The Mall. Още лятно вдъхновение можете да откриете тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР