Летни модни страсти

За свежия гардероб на съвременния градски мъж се грижи новата колекция от Tommy Hilfiger – Miami Vibes!

18 March 2021

Макар и март да е богат и на слънце, и на сняг, съвсем скоро топлите слънчеви лъчи ще надделеят и ще ни накарат да извадим леките, къси дрехи.

Гардеробът на съвременния градски мъж е по-цветен, по-смел и пълен с настроение. Особено след сива година като 2020-а, тазгодишното лято трябва да бъде наситено с позитивни емоции и ярки преживявания.

Пролетта е перфектният момент за освежаване на гардероба, така че няма защо да чакате да „облечете“ спомените си в най-стилните тенденции и да бъдете най-добрата версия на себе си.

Новата пролетна колекция на Tommy Hilfiger Miami Vibes отговаря на всички съвременни търсения със свежи идеи, вдъхновени от слънчевия щат Флорида. Както винаги, модната къща не изневерява на американското си ДНК, внедрявайки в колекцията си емоциите на вълнуващия град Маями: Кънтри клубовете в Палм Бийч, архитектурата на кварталите в града, повлияна от културата на Латинска Америка, естетиката на улица Ocean Drive.

Мъжете могат да избират сред богатство от десени, принтове и кройки. Сред основните артикули е емблематичната поло тениска, характерна за жителите на Маями, както и, разбира се, хавайската риза и ветроходното яке. Всяка дреха от колекцията Miami Vibes е вдъхновена от засилващото се желание да прекарваме време на открито и да се забавляваме.

Тя пасва на авантюристичните господа, които нямат търпение за разходките по плажа, посрещането на изгревите, безгрижното лято. Ако сте от тях, можем да ви зарадваме, като ви споделим, че Miami Vibes е вече налична в магазините на Tommy Hilfiger в Paradise Center, Serdika Center и The Mall.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР