Внимание, влиза Шарън Стоун!

eva.bg 18 May 2021

Снимка: Instagram

Шарън Стоун е на 63 години, но често ни кара да забравим този факт. С годините нито увереността й, нито сексапила й са повехнали. Когато влезе в стаята, всички погледи продължават да гледат нея.

Именно такова видео Шарън сподели в Инстаграм профила си. На него тя е готова за участието си в The Daily Show с водещ Тревър Ноа.

Шарън отваря вратата и демонстрира страхотната си визия: актрисата е облечена в рокля по тялото от Dolce & Gabbana. „Зашеметяваща!“, гласят повечето коментари, като в тях се включиха дори Синди Крауфорд и Наоми Кембъл.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)

Шарън неведнъж е говорила по темите за красотата и увереността след определена възраст:

„Идеята, че красотата и привлекателността са присъщи само на младостта, е абсолютно погрешна. Не искам да бъда „неостаряваща хубавица“. Искам да бъда жена, която изглежда добре за възрастта, на която е. Ето това е привлекателно!“

Не сме я видели нито за миг да изневери на убежденията си. Старостта не я плаши, независимо, че е бивш модел, а ролята й в култовия филм „Първичен инстинкт“ я направи една от най-желаните блондинки в света: „Защо да лъжа за възрастта си, когато мога да кажа на колко съм действително – тогава се получава онзи „Уау!“ ефект, а не когато крием годините си. Не ме е страх да остарея – това е като да ме е страх да живея“, категорична е Шарън.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР