Меган Маркъл сияе в червена рокля от Carolina Herrera

Бременната херцогиня очаква нетърпеливо появата на своята дъщеря, но не спира да работи активно в достойни каузи...

eva.bg 10 May 2021

Снимка: YouTube

За пръв път след скандалното интервю при Опра Уинфри, Меган Маркъл се появи отново по телевизията.

Херцогинята на Съсекс направи обръщение към публиката на онлайн концерта Vax Life, тъй като тя и принц Хари са председатели на кампанията зад него, подкрепяща ваксинацията срещу Covid-19 в световен мащаб.

Във видеото Меган, вече в напреднала бременност с второто си дете (за което вече знаем, че ще бъде момиче), бе облечена в червена рокля с флорален принт от Carolina Herrera. Маркъл поговори върху важни теми, като нарастването на насилието на основата на пола и новите проблеми за жените на работното място:

„Вече 5,5 милиона жени са изгубили работата си в САЩ от началото на пандемията. 47 милиона живеят в бедност. Аз и съпругът ми чакаме с нетърпение да посрещнем дъщеря си. Когато мислим за нея, мислим и за всички останали млади момичета по света, които трябва да получат нужните възможности и подкрепа, за да ни водят напред. Тяхното бъдеще зависи от решенията и действията, които предприемаме сега“, каза Меган.

Втората рожба на Меган и Хари трябва да се появи на бял свят това лято, така че съвсем скоро очакване обявяването на щастливите новини.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР