Меган Маркъл написа детска книга

eva.bg 05 May 2021

На 8 юни в продажба ще бъде пусната първата книга, написана от Меган Маркъл. Тя се казва „Пейката“ и е предназначена за деца.

Херцогинята на Съсекс изненада всички с този нов проект: по думите й, книгата е вдъхновена от стихотворение, което е написала за съпруга си принц Хари, когато синът им Арчи се е родил.

Подробностите за книгата бяха публикувани на уебсайта на фондацията на Меган и Хари – Acrhewell. Сюжетът на историята разкрива специалната връзка между баща и син, видяна през очите на майка.

„Писателският дебют на херцогинята на Съсекс е вдъхновен от съпруга и сина й и по трогателен начин разкрива любовта между бащите и синовете в съвременните семейства“, се казва в изявлението. Илюстрациите в книжката са дело на аниматора Кристън Робинсън, който е работил за „Улица Сезам“ и филми на Pixar.

Това не е първият път, в който Меган показва уменията си в писането. В разгара на кариерата си на актриса, херцогинята имаше свой собствен блог, където редовно поместваше размишленията си. Известно е и прочувственото й есе за New York Times.

Източник, близък до Маркъл, сподели на кралския експерт и биограф Кейти Никол следното: „Меган обожава да пише и е много добра в това. Винаги е искала първата й книга да бъде за деца. В зависимост от успеха, тя ще продължи да пише – не само за деца, а и за възрастни.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР