Джей Ло най-накрая потвърди: с Родригес се разделят

eva.bg 16 April 2021

От няколко месеца в медиите има информации за раздялата на Дженифър Лопес и Алекс Родригес.

В основата на проблемите в иначе безоблачните им отношения вече години наред, стояла изневяра от страна на Родригес, твърдят източници на западните медии. Според информацията бейзболистът е имал отношения с риалити звездата Мадисън Лекрой от шоуто Southern Charm.

След първоначално появилите се информации за раздяла, двамата се опитаха да опровергаят слуховете, твърдейки, че ще се справят с трудностите в отношенията им и не са разделени. Дори си подариха кратка семейна почивка в Домениканската република, където тя снимаше филм.

По всичко личи обаче, че каквото и да се е счупило помежду им, не са могли да го залепят и реставрират, така че в крайна сметка сега двамата официално вече потвърдиха, че се разделят. В общо изявление Джей Ло и Алекс Родригес твърдят, че за тях се оказало, че е най-добре да си останат приятели.

Двамата са заедно от близо пет години и се опитаха два пъти да сключат брак през изминалата 2020, но заради пандемичната обстановка, която така и не се подобри въпреки всеобщите очаквания, отмениха и двете дати за венчавката.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР