Джей Ло: Сърцето ми бе разбито, когато отменихме сватбата

eva.bg 29 May 2020

Снимка: Instagram

Много двойки решиха да не отменят сватбените си планове дори по време на изолацията, като организираха скромни и съобразени с мерките церемонии. Но Дженифър Лопес отдавна заяви, че що се отнася до сватбата й, тя не желае да бъде никак скромна.

Откакто възлюбеният й Алекс Родригес й предложи брак, всички очаквахме да чуем какви са сватбените планове на Джей Ло. Тя ги сподели едва когато трябваше да ги отмени. Двамата с Алекс трябваше да се венчаят това лято в Италия, като бяха организирали пищно тържество за всичките си приятели.

Когато Родригес даде дистанционно интервю в шоуто на Джими Фалън, той сподели, че трябва да се носят по течението и да видят какво ще стане. Дженифър обаче не е приела толкова леко факта, че е трябвало да отменят сватбата. Тя сподели чувствата си в The Today Show:

„Сега не планираме абсолютно нищо. И в известен смисъл преживях истинско разочарование. От една страна, след като приключиха снимките на шоуто World Of Dance, където съм част от журито, след като мина и голямото ми участие на Super Bowl, исках да си почина. И най-сетне имах време, което да прекарам с Алекс, да бъдем отдадени само един на друг. Но в същото време заедно имахме куп идеи за това лято… Сърцето ми бе разбито, когато трябваше сватбата да се отложи. Но Бог има свои собствени планове. Ще почакаме и ще видим. Трябва да вярвам, че всичко е за добро.“, сподели тя.

Междувременно певицата се опитва да поддържа позитивен дух и наскоро сподели, че си е създала нови навици – всяка вечер, преди да заспи, тя си записва няколко хубави неща, които са й се случили през изминалия ден.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР