Всяка жена е Вселена, всяка жена е история

eva.bg 12 March 2021

Къде е мястото на жените днес? Дали до съпруга, дали в офис, дали начело на голяма компания или с децата вкъщи... Истината е, че еднозначен отговор няма. Защото мястото на жената е... НАВСЯКЪДЕ!

Жените имат способността да съчетават толкова много лица само в едно тяло – семейство, домакинство, приятели, работа, личен живот. Те са истинско вдъхновение. И AVONвярва в това. Това е и причината компанията да организира инициативата „1 милион истории“.

Тя има за цел да събере милион вдъхновяващи разказа на жени от целия свят в дигиталната галерия AVON Watch me now - https://watchmenow.avon.com/, като за всяка от тях компанията ще дари по 1 долар за каузи, посветени на нежната половина от света. Днес всяка от нас има уникалната възможност да се включи като разкаже своята и качи снимка. Така не само ще вдъхновим, но и ще помогнем.

За да вдъхнат смелост на жените да споделят историите си, зад кампанията застават четири изключителни, смели и вдъхновяващи дами, които имат какво да споделят и са готови да го направят.

Алина Манова е професионален гримьор, чиито творби красят едни от най-известните модни издания в Лондон, Ню Йорк и Берлин. Ако се влюбите в грима на даден модел, който сте видели на корицата на списанието – вероятно е на Алина.

Истинско вдъхновние е и втората дама – Биляна Савова, основател на фондация „Мога Сам“ и дългогодишен арт директор на нашето списание EVA, която неотдавна се изправи пред едно от най-сериозните изпитания – множествената склероза и чиято история е олицетворение на женската сила и вяра.

Един от най-познатите гласове в страната – Ива Дойчинова също застава зад инициативата с желанието си нейната история, както и на хиляди други жени, да бъде чута. Когато става въпрос за истории няма как да не се включи и създателката на „Пощенска кутия за приказки“ – Гери Турийска, която не само може, но и знае как да разкаже всяка история, която заслужава да бъде споделена. Точно като твоята.

Всяка жена е Вселена със своя собствена история, която трябва да бъде разказана. И чута. Сподели своята на https://watchmenow.avon.com/.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР