Формулата на младостта

30 March 2021

Серията козметични продукти Caviar & Мarine Therapy е създадени на базата на уникалните ползи от хайвера и хитови морски специалитети. Тя естествено продължава концепцията на марката BioAptekaза полезността на супер храните като естествено природно средство за сияйната кожа и доброто здраве.

Както знаем, хайверът е скъпо ястие, на което се наслаждаваме в специални случаи, придружени от качествено пенливо вино. В същото време е и основен компонент на козметологията, наричат го ембрион на нов живот! Има магическата способност да заличава знаците на времето от кожата и да възстановява естествения й блясък. Истински еликсир за кожата и косата!

Състои се от 27% протеини и високо съдържание на минерали (главно калий, натрий, калций, желязо и фосфор), витамини A, E, D и F, както и витамин К.

Формулата на младостта е обогатена, като към екстракта от хайвер са добавени и други ключови съставки, подчинени изцяло на природните универсални средства за поддържане на здравето и красотата: anti-age съставка Sealift – екстракт от червени водорасли с подмладяващо действие; Колаген – за бърза регенерация на клетките; екзотични натурални масла от Макадамия, Авокадо, Сусам; Витамин Е, Глицерин. Кератин и Д-пантенол, при козметиката за коса - хидратират и подхранват.

Подходящо подбраните „екзотични коктейли“ осигуряват ефективна защита на кожата и косата, като ги предпазват през целия ден от неблагоприятното въздействие на околната среда. Комбинациите от активни съставки действа като мощен антиоксидант, който стимулира обновяването на клетките, тонизира и витализира. Постига се оптимална хидратация – задържа се естествената влага и успешно се бори с процесите на стареене.

При оралните продукти – комбинацията от колоидно сребро и екстракт от морска сол изключително ефективно почистват устната кухина, възвръщат естествената белота на зъбите и оставят продължителен свеж дъх.

Портфолиото на Caviar&Marine Therapy e от 12 продукта, създадени изцяло на основата на специалeн коктейл от хайвер от сибирска есетра и подбрани морски специалитети. Гамата включва продукти грижа за лицето (дневен и околоочен крем, гел скраб, тоник), за тялото (крем за ръце, душ гел, емулсия за тяло, антицелулитен гел), за косата (шампоан и балсам) и за устата (паста за зъби и вода за уста).

Caviar Therapy стартира комуникацията си със закачливото послание “Hello, Sunny!, естествен поздрав към дългоочакваното, съживяващо слънце и своеобразна покана към всички потребители, отговорни не само към храните, които консумират, но и към себе си в грижата за тялото, кожата и косата си.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР