10-месечният син на Илон Мъск вече се увлича по музиката

eva.bg 23 March 2021

Снимка: Instagram

Най-малкият син на Илон Мъск със сигурност ще има интересно детство, което всички следим с интерес. Бебето се появи на бял свят през май миналата година, а Илон и неговата възлюбена, певицата Граймс, шокираха света, кръщавайки сина си X Æ A-12.

Граймс пък отначало заяви, че не желае да отглежда детето си в шумните индустриални градове, затова има желание малкият X да расте в дома на дядо й, сред природата и далеч от светските изкушения.  

Дори и плановете на родителите да не са се променили, засега 10-месечното бебе ги придружава на вълнуващи места: на площадката за изстрелване на SpaceX в Тексас, както и в музикалните студиа, където майка му записва новите си проекти. Сега Граймс сподели видео, в което виждаме детето да свири на малък синтезатор, заинтригувано от инструмента.

„Той изсвири нещо без да иска, но се получи толкова добре!“, пише Граймс.

Припомняме как миналата година Илон обясни защо всъщност са избрали това име за сина си и как да се произнася, като подчерта, че основен принос имала приятелката му Граймс:

„Тя е страхотна по отношение на имената“, каза в интервю Мъск и се опита да ни подскаже как да произнасяме въпросното име. „Х е буквата Х, Æ се произнася „еш“, каза той. Що се отнася до финалното A-12, оказва се, че това бил приносът на милиардера в измислянето на името. Това е съкращение на „Archangel-12“ – самолет, създаден от ЦРУ: „Без оръжия, без защита, само скорост. Страхотен е в битки и в същото време няма насилие. Най-невероятният самолет на света!“, каза тогава директорът на Tesla.

Е, малко по-късно законът на Калифорния накара двойката да промени името на детето, защото в него се позволява само използването на английската азбука, но не и на арабски цифри. В крайна сметка, по документи името на бебето е X Æ A-Xii.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР