В подкрепа на активния начин на живот

Кока-Кола пуска и в България функционалната си напитка с добавени минерали – Aquarius

18 March 2021

Кока-Кола разширява продуктовото си разнообразие на българския пазар с функционална напитка на основата на вода обогатена с минерали – Aquarius Water+. Продуктът е създаден в подкрепа на активния начин на живот на поколение, което иска да постига успехи и да се наслаждава пълноценно на живота.

Новата функционална напитка се предлага в два варианта – обогатена с магнезий, който допринася за намаляване на умората и отпадналостта и с цинк, който подпомага нормалната функция на имунната система.

Ние непрекъснато разчитаме на проучвания и създаваме нови рецепти и продукти. Те се разработват в нашите иновационни центрове, за да можем да предлагаме на потребителите продукти, които отговарят на новите вкусове и промените в начина им на живот. Aquarius Water+ е важна част от нашата стратегия за развитие през 2021 г. Това е една от иновациите, които ще ни позволят да бъдем все по-близо до нашите потребители и да задоволим техните динамично променящи се потребности и очаквания.“, споделя Ирина Михайлова, Старши бранд мениджър „Негазирани напитки“ в Кока-Кола България.

Aquarius water+ е обогатена с минерали напитка на водна основа с натурални вкусове и малко калории. Новата гама е предназначена за моментите, когато очакванията към напитката са по-високи - да е освежаваща и хидратираща като вода, но с много повече в нея. Напитката се предлага в два варианта - Aquarius Water+ с вкус на лимон и обогатен с цинк, който подпомага нормалната функция на имунната система и Aquarius Water+ с вкус на червен портокал и обогатен с магнезий, който допринася за намаляване на умората и отпадналостта. Една бутилка от 400 ml Aquarius Water+ покрива 30% от препоръчителния дневен прием за всеки от двата минерала и съдържа 14 kcal / 100 ml.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР