Принц Чарлз е разочарован и отчаян след шоуто на Опра

eva.bg 16 March 2021

Снимка: Getty Images

Ексклузивното интервю, което Меган Маркъл и принц Хари дадоха в шоуто на Опра Уинфри, няма да отшуми дълго време. Разкритията, които херцозите на Съсекс направиха там, шокираха милиони хора по света.

В интервюто Хари сподели, че не е говорил с баща си от месеци. Принц Чарлз не отговаря на обажданията на сина си. „Но аз ще продължа да се опитвам да възстановя отношенията с баща си“, заяви Хари, малко след като разкри, че Чарлз е спрял всичките му финанси през първото тримесечие на 2020 г., принуждавайки го да търси помощ от приятели.

Сега стана ясно, че принц Чарлз е получил електронно писмо от сина си, малко преди излъчването на интервюто при Опра.

В него Хари обяснява причините и необходимостта от това интервю, за да се увери, че Чарлз няма да разбере погрешно изявата му. Цялата тази информация идва от кралския биограф Кейти Никол. Тя разкри това пред Vanity Fair: „Хари писа на баща си, за да обоснове защо с Меган дават това интервю, тъй като разбра, че Чарлз е изпаднал в отчаяние“, обяснява Кейти.

Високопоставен източник от двореца пък разкри пред Evening Standard, че принцът на Уелс е изключително разочарован от действията на сина си и съпругата му. Обвиненията в расизъм тотално са обидили Чарлз: „Това противоречи на всичко, в което принцът вярва“, казва източникът.

Сара Гристууд, историк, автор и кралски експерт, също не се въздържа от коментар: „Вероятно за Хари е било трудно да признае факта, че се чувства разочарован от отношенията с баща си. Но за Чарлз бе още по-трудно да го чуе. Всичко това бе голям удар по репутацията му. Може би Хари не е наясно какви щети нанесе с това интервю“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР