Звездите в защита на Меган и Хари

10 March 2021

Ексклузивното интервю на Меган Маркъл и принц Хари пред Опра Уинфри продължава да е основна тема в медиите, социалните мрежи и сред звездите.

Докато на Острова проучвания сред населението сочат, че англичаните не симпатизират на Хари и Меган, смятат интервюто за незаслужен удар върху монархията и кралското семейство, то отвъд Океана много активисти, политици и звезди се изказаха в защита на младото семейство.

Хилари Клинтън определи расистките коментари относно цвета на кожата на Арчи като скандални и порица кралското семейство, че не е помогнало на младата двойка, когато явно са имали нужда от подкрепа. Дъщерята на Роналд Рейгън Пати Дейвис също изрази публично мнението си в защита на Меган и Хари. Както и племенничката на Камала Харис, настоящ вицепрезидент на САЩ.

„Благодаря ти, Меган, за куража и лидерството. Даваш ни сила и ни вдъхновяваш“ - това пък бе част от обръщението в подкрепа на Маркъл, което певицата Бионсе пусна на сайта си. Серина Уилямс също се изрази подкрепата си за нея. Както и Криси Тейгън, Абигейл Спенсър, Джесика Мълроуни.

Много активистки, защитаващи правата на жените и борещи се с расизма също застанаха на страната на Меган.

Но може би най-фрапиращо бе едно име, което не застана в подкрепа на Меган. И това бе баща й, който вместо дъщеря си, подкрепи английската монархия и кралицата.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР